Facebook Pixel Τότε και τώρα: μία ομοιότητα!
| 2012-06-04 08:27:00

Τότε και τώρα: μία ομοιότητα!

Τότε και τώρα: μία ομοιότητα!

Ο Γιώργος Γαβριλάκης εξηγεί πως η κούπα της Ευρωλίγκας… συνδέθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Την προηγούμενη φορά που πήρε ο Ολυμπιακός το ελληνικό πρωτάθλημα είχαμε για νόμισμα τη δραχμή, πρωθυπουργό τον Σημίτη και στις αίθουσες μόλις είχε βγει το «Μen In Black». Τώρα μπορείτε να δείτε το «Μen In Black 3» (πολύ καλό!), στις τσέπες σας ίσως βρείτε μερικά ευρώ (προς το παρόν τουλάχιστον), ενώ έχουμε guest πρωθυπουργό τον Παναγιώτη Πικραμμένο.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» χθες γλυκάθηκαν και με το παραπάνω! Τόσο που πλέον θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά μία από τις πιο σπουδαίες σεζόν της ιστορίας τους αν θέλουν βέβαια να συνεχίσουν στο υψηλό επίπεδο, τις κατακτήσεις και τους πανηγυρισμούς. Η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση πάντως, που απέκτησαν με την εκπληκτική κατάκτηση της Ευρωλίγκα τους οδήγησε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1. Εννοείται πως οι δύο τίτλοι συνδέονται. Ο πρώτος έφερε την καλή ψυχολογία και η καλή ψυχολογία έφερε τον δεύτερο!

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς έχει έναν παραπάνω λόγο να χαμογελά και να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Πήρε μία ομάδα με μικρό μπάτζετ, με καμία οικονομική σχέση βάσει των προηγούμενων χρόνων (με Κλέιζα, Τσίλντρες, Παπαλουκά, Μπουρούση, Τεόντοσιτς, Νεστέροβιτς και ακριβοπληρωμένες «ρεζέρβες»), με νεαρούς, με νεαρούς Αμερικάνους που αντικατέστησε, με ρολίστες που έκανε πρωταγωνιστές. Δούλεψε με όλους, βελτίωσε τους περισσότερους και δικαιώθηκε!

Οπως ο Γιώργος Πρίντεζης με το... δικό του σουτ στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ έγραψε το όνομά του με χρυσούς χαρακτήρες στην ιστορία του Ολυμπιακού, έτσι και ο «Ντούντα» έχει γίνει οι κόουτς που ξέρει τον τρόπο να οδηγεί Πειραιώτες στο ψηλό σκαλί του βάθρου. Ο Σέρβος είναι η μόνη ομοιότητα με το 1997...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags