Facebook Pixel «Ο Σισέ; Αυτός είναι προβλέψιμος!»
| 2011-02-18 09:15:00

«Ο Σισέ; Αυτός είναι προβλέψιμος!»

«Ο Σισέ; Αυτός είναι προβλέψιμος!»

Στον τρόπο που μπορεί ο Βαλβέρδε να περιορίσει τον Σισέ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Δερμιτζάκης. «Αβράαμ, συν βοήθειες, συν βάθος στην άμυνα» για τον… προβλέψιμο Γάλλο!

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για το ντέρμπι και, μεταξύ άλλων, σχολίασε για τον Σισέ και το μαρκάρισμά του:

«Είναι χαρισματικός φορ, killer όπως λέμε, αλλά θεωρώ ότι είναι προβλέψιμος στο μαρκάρισμα του. αν προσέξετε από πού ξεκινάει συνήθως τις προσπάθειες του θα διαπιστώσετε ότι φεύγει σχεδόν πάντα από δεξιά.

Αν κλειστεί σωστά σε εκείνο το σημείο και έχει βάθος η άμυνα του Ολυμπιακού δύσκολα θα μπορέσει να κάνει κούρσα και να γίνει απειλητικός. Είναι σίγουρο ότι οι συμπαίκτες του θα τον ψάχνουν με βαθιές ή κοντινές πάσες, αλλά πιστεύω ότι ο Βαλβέρδε έχει παρακολουθήσει τις κινήσεις του Γάλλου, θα δώσει εντολή για διπλομαρκάρισμα και βάθος για να τον περιορίσει στο σημείο που ζητάει και παίρνει την μπάλα.

Όλες οι πάσες προς το μέρος του γίνονται στο χώρο, για αυτό θα πρέπει να έχει βάθος σε εκείνο το κομμάτι του γηπέδου η άμυνα του Ολυμπιακού. Και επειδή μιλάμε για το δεξί άκρο θα πρέπει να έχει το νου του ο ένας στόπερ ο Αβραάμ που είναι εξίσου ταχύς, αλλά και βοήθειες είτε από τον αριστερό μπακ είτε από έναν κόφτη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags