18/02/11 - 11:14

Να τι ισχύει για Κόκε!

Τι αποφασίστηκε για τον Ισπανό επιθετικό από τη διοίκηση και τον Μιχαλήτσο; Είναι "τελειωμένος" ή όχι;

Να τι ισχύει για Κόκε!
39.143views 0shares

Μπορεί ο Ισπανός επιθετικός να ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του πριν το παιχνίδι με τη Σίτι, αλλά η επανένταξή του στην ομάδα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Τα πράγματα έχουν εξής. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή αποφάσισε αρχικώς ο παίκτης να τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία! Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπή ομάδα από Δευτέρα. Δηλαδή, δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Και μέχρι τότε θα προπονείται μόνος και σε διαφορετική ώρα από τους συμπαίκτες του.

Από εκεί και πέρα, θα του επιβληθεί κανονικά πρόστιμο και θα είναι ανάλογο του πειθαρχικού παραπτώματος. Τώρα, στην ερώτηση πότε θα ενταχθεί ξανά στα πλάνα της ομάδας δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Ο Κόκε θα επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις και από την εικόνα του σε αυτές ο Μιχαλήτσος θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του.

Η λογική λέει ότι ο Κόκε θα τεθεί σύντομα στη διάθεση του προπονητή του γιατί κρίνεται απαραίτητος αγωνιστικά -τουλάχιστον- στην παρούσα φάση. Αλλά, αυτό το λέει, μόνο, η λογική…