Facebook Pixel Ούτε στον Άρη τέτοιες δηλώσεις...
| 2012-06-07 10:17:00

Ούτε στον Άρη τέτοιες δηλώσεις...

Ούτε στον Άρη τέτοιες δηλώσεις...

"Ο Ατρόμητος δεν έχει ταβάνι και μπορεί έναν τίτλο", είπε ο Λαζαρίδης που δείχνει να έχει πολύ μεγάλες βλέψεις με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη "SportDay":

"Όταν η ομάδα έχει στόχους, πρέπει να κοιτάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς φέτος. Να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ξέρω ότι ο πρόεδρος μίλησε για τίτλο. Γιατί όχι; Ο Ατρόμητος δεν έφτασε στο ταβάνι του, γιατί πολύ απλά δεν έχει ταβάνι".

Για τη συνύπαρξή του με τους Φυτανίδη και Ταυλαρίδη στο ρόστερ ξεκαθάρισε πως θα αποβεί θετική τόσο για τους παίκτες όσο και την ομάδα: "Ήμασταν με τον Σωκράτη μαζί για περίπου δύο χρόνια. Νομίζω ότι το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βοηθήσει ο ένας τον άλλον και όλοι φυσικά οι παίκτες μαζί να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε".

Σχετικά με τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Ατρόμητο, είπε: "Έχουμε δει ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Έχει πάει σε δύο τελικούς και έχει ανέβει επίπεδο. Γι' αυτό επέλεξα να έρθω εδώ. Υπάρχουν υψηλοί στόχοι".

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο Νίκος Λαζαρίδης. "Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να συνεργάζεται με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η ομάδα. Πρόκειται για καταξιωμένο προπονητή, που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας".

Ο Λαζαρίδης σημείωσε πως πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι στον Ατρόμητο υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο. "Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μια ελληνική ομάδα να στηρίζεται στους Έλληνες. Όλες οι ομάδες πρέπει να στηριχτούν σε Έλληνες παίκτες για να μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις, αφού πολλοί ξένοι προσφέρουν πάρα πολλά στους συλλόγους που αγωνίζονται".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags