Facebook Pixel "Θα τους κυνηγήσουμε παντού"!
| 2012-06-07 11:36:00

"Θα τους κυνηγήσουμε παντού"!

"Θα τους κυνηγήσουμε παντού"!

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος για το "ντου" χθες στη Σούπερ Λίγκα.

"Αλλοίμονο αν δεν βρεθούν τα 1.250.000 ευρώ μέχρι τις 30/6", δήλωσε αρχικά στην "Κιτρινόμαυρη Ώρα" για να συνεχίσει: "Η ΑΕΚ βρίσκεται στη χειρότερη καμπή της ιστορίας της. Οι υπεύθυνοι πρέπει να αφυπνιστούν και εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας. Θα πάμε παντού και θα τους κυνηγήσουμε, πάντα σε ειρηνικά πλαίσια, όλους όσους ευθύνονται για την κατάντια της ομάδας μας.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προβούμε σε καμία είδους προαναγγελία. Οργανωνόμαστε και θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Σκοπός μας είναι να αφυπνίσουμε και να δείξουμε την πραγματική υπόσταση των πραγμάτων. Δεν θα απειλήσουμε δεν θα επιτεθούμε, απλά θα διαμαρτυρηθούμε".

Εν συνεχεία, ο Χατζηχρήστος σχολίασε όσα έγιναν χθες στην Σούπερ Λίγκα: "Η αλήθεια είναι πως το θέμα διογκώθηκε από τα Μέσα και δόθηκε μία διαφορετική εικόνα για όλα όσα έγιναν. Σε καμία περίπτωση δεν έγιναν τα εκτεταμένα επεισόδια για τα οποία διαβάσαμε. Έγινε μανούρα, έσπασαν μερικά ποτήρια.

Φωνάξαμε σε αυτούς που έπρεπε να φωνάξουμε και φύγαμε. Επίσης, ακούστηκε και γράφτηκε πως κάποια από τα δικά μας παιδιά. έκλεψαν δύο κινητά. Οι κύριοι που εξαπέλυσαν τις κατηγορίες, λίγο αργότερα βρήκαν τις συσκευές τους και ουσιαστικά δεν συνέβη κάτι το μεμπτό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags