Facebook Pixel Το «vamos» του Ζεσουάλδο
| 2011-02-18 12:34:00

Το «vamos» του Ζεσουάλδο

Το «vamos» του Ζεσουάλδο

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει στο blog του για το αυριανό ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης", τον Γκοβού, τον Σιμάο, τον Καραγκούνη κ.α.

Ετσι όπως κύλησε η εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, δύο ήταν τα ερωτήματα στα οποία κλήθηκε να δώσει απαντήσεις ο Φερέιρα: ένα αφορούσε καθαρά την επιλογή προσώπου σε μια θέση: ποιος θα παίξει δεξιά μετά τον τραυματισμό του Λάζαρου; Ο Νίνης έκανε μόνο μία προπόνηση και του έδωσε την απάντηση: Γκοβού.

Εχω καταθέσει την άποψή μου για τον συμπαθή Σίντνεϊ και δυστυχώς για τον ίδιο και για τον Παναθηναϊκό δεν έχει δώσει το δικαίωμα σε κανέναν φίλο του Τριφυλλιού να την αλλάξει. Αν τα καταφέρει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με γειά του, με χαρά του. Δεν το νομίζω όμως. Περισσότερα θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει χάρη στην τακτική παιδεία του στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής (αλληλοκαλύψεις, «στηρίγματα» στο passing game, μαρκαρίσματα), παρά επιθετικά.

Ατυχία για τον Λάζαρο και τον Παναθηναϊκό, διότι η αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού με τον Ριέρα που μαρκάρει όταν του καπνίσει και με τον Ραούλ Μπράβο (ουδέν σχόλιον) είναι η αχίλλειος πτέρνα του αμυντικά.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags