Facebook Pixel Έκανε την έκπληξη ο Μαρίνος
| 2011-02-18 14:00:00

Έκανε την έκπληξη ο Μαρίνος

Έκανε την έκπληξη ο Μαρίνος

Παρά τις αρχικές προβλέψεις ο Μαρίνος πρόλαβε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και είναι κανονικά στην αποστολή του «τριφυλλιού».

Από εκεί και πέρα, αναμενόμενα έμειναν εκτός οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος και Μπουμσόνγκ.

Κανονικά στην αποστολή είναι επίσης ο Νίνης, ο οποίος έχασε τη σημερινή προπόνηση (παρουσιάστηκε στο ναυτικό) και θα προπονηθεί ατομικά το απόγευμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Γκαρσία και Καρνέζης, ενώ οι Μπουμσόνγκ και Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Ο Νίνης απουσίαζε από την σημερινή προπόνηση λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (19.2.2011) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Superleague.

Εκτός της αποστολής έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Καρνέζης, Μαυρίας, Δημούτσος, Πλεσί, Κλέιτον και Καπίνο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags