Facebook Pixel «Το τελευταίο χαρτί»
| 2011-02-18 14:44:00

«Το τελευταίο χαρτί»

«Το τελευταίο χαρτί»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει στο blog του το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το γεγονός ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού να μείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου…

Με πίστη για τη νίκη που θα τον διατηρήσει ζωντανό στη μάχη του τίτλου, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κρίσιμο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη (19/2 - 19.30).

Το τελευταία του χαρτί για τον τίτλο θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο και άπαντες στο "πράσινο" στρατόπεδο εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος, Γκαρσία και Καρνέζης αλλά και οι Κλέιτον, Πλεσί, Δημούτσος, Μαυρίας και Καπίνος.

Ο Σωτήρης Νίνης απουσίασε από την προπόνηση της Παρασκευής, καθώς βρέθηκε στον Πόρο για την ορκομωσία του στο Πολεμικό Ναυτικό αλλά το μεσημέρι επέστρεψε στην Αθήνα, προπονήθηκε μόνος του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ο Στέργος Μαρίνος επανάλθε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και μπήκε στην αποστολή για το ντέρμπι.

Στην 18αδα μετέχει για πρώτη φορά ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο, μετά την έκδοση του δελτίου του από την ΕΠΟ.

Ο Φερέιρα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν με ψυχή και ως ομάδα και δεν κρύβει την αισιοδοξία του για νίκη του τριφυλλιού στο Φάληρο, προκειμένου να μειώσει στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και να ξαναμπει στο παιχνίδι του τίτλου, 7 αγωνιστικές πριν από το φινάλε στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τον Γκοβού στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον έμπειρο Καραγκούνη στον άξονα, δίπλα στους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνη.

Η 11αδα θα αποτελείται πιθανότατα από τους: Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Γκοβού, Λέτο και Σισέ.

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να εμψυχώσουν τους παίκτες κατά την αναχώρηση της αποστολής για τον Πειραιά.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας, ενώ πιθανότατα δεν θα βρεθούν άλλα μέλη της διοικούσας επιτροπής στο Φάληρο.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags