Facebook Pixel Δανοί... τρομοκράτες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-06-09 20:51:00

Δανοί... τρομοκράτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δανοί... τρομοκράτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Kαι η πρώτη... βόμβα στο Euro είναι γεγονός! Η Δανία με το γκολ του Κρον-Ντέλι (24΄) κέρδισε με 1-0 την Ολλανδία και έβαλε βάσεις για πρόκριση.

Το ματς στο γήπεδο της Μέταλιστ ξεκίνησε με τους Ολλανδούς να πιέζουν παντού τους Δανούς και να χάνουν ευκαιρίες, κυρίως με τον Φαν Πέρσι ο οποίος δεν έβρισκε στόχο ούτε με... αίτηση. Η Δανία έδειχνε πως θα έχει ρόλο κομπάρσου στο ματς, όμως οι Ολλανδοί κοιμήθηκαν και ο Κρον-Ντέλι στο 24΄ με πλασέ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Στεκέλενμπουργκ, ανοίγοντας το σκορ στο Χάρκοβο.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι "Οράνιε" προσπάθησαν, αλλά ουσία μηδέν. Στην επανάληψη και όσο περνούσε ο χρόνος μπορεί η κατοχή να ήταν στους Ολλανδούς, όμως η Δανία κρατούσε γερά στην άμυνα ενώ κάθε φορά που έβγαινε στην κόντρα ήταν επικίνδυνη για την εστία του Στεκέλενμπουργκ. 

Λίγο πριν την συμπλήρωση των 90λεπτών, οι Ολλανδοί φώναξαν για πέναλτι σε χέρι, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Τελικά το 1-0 δεν άλλαξε και η Δανία με τους τρεις βαθμούς που πήρε έβαλε φωτιά στον δεύτερο όμιλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags