Facebook Pixel Ιστορίες που έγραψαν ιστορία! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-18 15:20:00

Ιστορίες που έγραψαν ιστορία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιστορίες που έγραψαν ιστορία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι των «αιωνίων» και αρχίζουμε το …ζέσταμα! O sportdog θυμάται γεγονότα, φάσεις κι ατάκες που έγραψαν ιστορία. Πρώτο μέρος με Μαρκαριάν κι Αλέφαντο!

Υπάρχουν ορισμένες στιγμές στα ντέρμπι «αιωνίων» που έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη μας και χαρακτηρίζονται «ιστορικές». Μία απ’ αυτές είναι το ανεπανάληπτο ξέσπασμα του Σέρχιο Μαρκαριάν στο ντέρμπι του 2002 με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» προηγούνται με 1-0 και στα τελευταία λεπτά ο Κωνσταντίνου κάνει ένα από τα πιο ανόητα πέναλτι με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ισοφαρίζουν. Η αντίδραση του Ουρουγουανού προπονητή είναι απίστευτη με το αλησμόνητο… «Tι μαλάκα είναι, τι μαλάκα είναι»!

Ένα χρόνο μετά, ξανά στη Λεωφόρο, ο Ολυμπιακός χάνει τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό στο περίφημο ματς με την αψιμαχία του Κυργιάκου με τον Τζιοβάνι και την απόφαση του διαιτητή Δούρου να αποβάλει μόνο τον αμυντικό του «τριφυλλιού». Μια απόφαση που σημαδεύει ακόμα και σήμερα τον τότε προπονητή των Πειραιωτών, Νίκο Αλέφαντο, ο οποίος επί μέρες έβγαινε τότε στις τηλεοράσεις και με δάκρυα στα μάτια «πέταγε» τις μυθικές ατάκες «γιατί δεν βγαίνει ο κ. Δούρος στο τηλέφωνο», «είναι ένοχος», «με κατέστρεψε» κλ.π.

Πάμε να τις θυμηθούμε…

H ατάκα του Μαρκαριάν στο 1:40

Το ξέσπασμα του Αλέφαντου



Η επίμαχη φάση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags