Facebook Pixel Προβοκάτσια καταγγέλλει o Ολυμπιακός
| 2011-02-18 16:52:00

Προβοκάτσια καταγγέλλει o Ολυμπιακός

Προβοκάτσια καταγγέλλει o Ολυμπιακός

Διαψεύδει δημοσίευμα ιστοσελίδας ότι στο «Καραϊσκάκη» έχουν κρύψει μεγάλες ποσότητες βεγγαλικών ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δημοσίευμα για τοποθέτηση τεραστίου αριθμού κροτίδων στο «Καραϊσκάκη» διαψεύδει και καταγγέλει ως προβοκατόρικο η διοίκηση του Ολυμπιακού. Σε ιστοσελίδα αναφέρεται πως στο γήπεδο των «ερυθρόλευκων» έχουν τοποθετηθεί κροτίδες ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, οι αστυνομικές δυνάμεις μαζί με εκπροσώπους των δύο ομάδων ήλεγξαν τον χώρο έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν στην σύσκεψη και βρέθηκαν όλα καλά.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκης στην συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους πριν λίγες ημέρες είχε ζητήσει να μην γίνουν έκτροπα, να μην δημιουργηθεί ένταση και να έχουν κόσμια συμπεριφορά προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ομάδα με τιμωρία της έδρας της.

Τέλος, το μήνυμα του Ερνέστο Βαλβέρδε προς τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» ήταν να μην γίνουν διακοπές στο ματς διότι θέλει να υπάρχει συνεχή ροή από την αρχή μέχρι το τέλος για να μην χάσει η ομάδα τον ρυθμό της, γεγονός που θα ευνοηθεί ο αντίπαλος.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags