Facebook Pixel «Όποιος διακόψει το παιχνίδι δεν αγαπά τον Ολυμπιακό»
| 2011-02-18 17:00:00

«Όποιος διακόψει το παιχνίδι δεν αγαπά τον Ολυμπιακό»

«Όποιος διακόψει το παιχνίδι δεν αγαπά τον Ολυμπιακό»

Ο Γιάννης Μώραλης ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να μην πετάξει αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. «Είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό».

«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πει μετά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου πως θα ανταποδώσει την καλή φιλοξενία που είχε τύχει και όπως είπε και στη συνάντηση με τους οργανωμένους που είχε, τους ζήτησε να μην υπάρξει πρόβλημα. Επίσης, το ίδιο τόνισε με δηλώσεις του και ο προπονητής, να μην υπάρξουν διακοπές για ένα καθαρό 90λεπτο χωρίς καθυστερήσεις. Όποιος προκαλέσει την παραμικρή διακοπή με ρίψη αντικειμένων δεν αγαπά τον Ολυμπιακό», είπε μέσα σε άλλα στην «Έρα σπορ» και πρόσθεσε:

«Αισθανόμαστε πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Πιστεύουμε ότι το δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, άσχετα από το αποτέλεσμα. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Έχουμε καλύτερη ομάδα και με την απόδοση και τους φιλάθλους μας μπορούμε να αυξήσουμε την διαφορά και να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία και υπομονή για να πάρουμε τη νίκη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags