Facebook Pixel Η Aventurine στην Ασία
| 2012-06-11 22:14:00

Η Aventurine στην Ασία

Η Aventurine στην Ασία

Η Aventurine S.A., πρωτοπόρος εταιρεία της βιομηχανίας παραγωγής και διάθεσης video games στην Ελλάδα και αναγνωρισμένη σε διεθνές επίπεδο για την ανάπτυξη του μαζικού διαδικτυακού παιχνιδιού Darkfall, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αγορά της Ασίας.

Αυτό επετεύχθη με την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την Mgame, μία από τις ισχυρότερες εταιρίες online gaming με παγκόσμια δραστηριότητα. Η Κορεάτικη εταιρεία έχει έδρα την Σεούλ και οι τίτλοι της φιλοξενούν σήμερα πάνω από 20 εκατομμύρια gamers.

Στόχος της συνεργασίας των δύο εταιριών είναι η δημιουργία ενός νέου διαδικτυακού video game για την αγορά της Ασίας, βασισμένο στην προηγμένη τεχνολογία της Aventurine και την μεγάλη εμπειρία της Mgame στις Ασιατικές αγορές. Η επιτυχημένη συμφωνία αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα για την διείσδυση της Aventurine σε 30 αγορές της Ασίας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και αυτές της Κορέας, της Κίνας και της Ιαπωνίας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για την υπογραφή της συμφωνίας μας με μία εταιρεία όπως η Mgame. Μαζί με την προοπτική της Ασίας, πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με την Mgame θα ανοίξει νέους ορίζοντες για την εταιρεία μας σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύουμε και επενδύουμε στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στις διεθνείς συνεργασίες », δήλωσε ο Ζαντ Μεχντάουι, Διευθύνων Σύμβουλος της Aventurine.
Από την άλλη πλευρά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mgame, James Kweon, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την συμφωνία συνεργασίας με την Aventurine. Πιστεύουμε ότι η καινοτομική τεχνολογία της Aventurine σε συνδυασμό με την γνώση και εμπειρία της Mgame στην αγορά του online gaming, μπορεί να φέρει επανάσταση στις αγορές της Ασίας.»

Σχετικά με το Darkfall

Το Darkfall Online είναι ένα παιχνίδι φαντασίας τύπου MMORPG, ένας τεράστιος εικονικός κόσμος στο οποίο συμμετέχουν ταυτόχρονα χιλιάδες χρήστες. Συνδυάζει το παίξιμο ρόλων, τη δράση και τη στρατηγική. Είναι ένα παγκόσμιο προϊόν το οποίο κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο του 2009 σε 190 χώρες στον κόσμο με μεγάλη επιτυχία, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.
Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στο επίσημο Site του Darkfall Online:
http://www.darkfallonline.com
http://www.darkfallonline.com/hellas
Σχετικά με την Aventurine

Η Aventurine Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία και πρωτοπόρος της βιομηχανίας παραγωγής video games στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται παγκόσμια σε 190 χώρες. Η τεχνολογία και η μεθοδολογία της Aventurine έχουν προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, μιας και της επιτρέπουν να παράγει καινοτομικά και τεχνολογικά προηγμένα διαδικτυακά προϊόντα με μικρό χρόνο εκτέλεσης και χαμηλό κόστος.
Η Aventurine συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα, ως ιδρυτικό μέλος στον Συνεργατικό Σχηματισμό Τεχνολογιών Παιγνίων και Δημιουργικού Περιεχομένου gi-Cluster, όπως και του Συλλόγου Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας.
Η Aventurine είναι μια πολυεθνική ομάδα 50 δημιουργών οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags