Facebook Pixel Ρουλέτα: Τέλος στις εμμονές, τέλος στις σπατάλες
| 2010-12-25 11:57:00

Ρουλέτα: Τέλος στις εμμονές, τέλος στις σπατάλες

Ρουλέτα: Τέλος στις εμμονές, τέλος στις σπατάλες

Mέρες που είναι, ο sportdog δίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Το αγαπημένο μου νούμερο είναι το 17. Όταν δω να σκάει και δεν το έχω φορτώσει, ξενερώνω σε τέτοιο βαθμό που θέλω να σηκωθώ να φύγω. Όλοι έχουμε τα κολλήματά μας στη ρουλέτα και όποιος το αρνηθεί δεν είναι και πολύ ειλικρινής με τον εαυτό του. Υπάρχουν κάποια νούμερα που έχουν αγκιστρωθεί στο μυαλό μας. Είτε τα θεωρούμε σημαδιακά, είτε προδίδουν σημαντικές ημερομηνίες της ζωής μας , είτε κάποτε μας χάρισαν την ευτυχία (στο καζίνο).

Όσα περισσότερα τέτοια νούμερα βλέπεις να «φωτίζονται» στο τραπέζι και να σε …εξαναγκάζουν να μην τα αφήσεις ξεσκέπαστα, τόσο δυσκολεύει το έργο σου, ειδικά αν έχεις σκοπό να ακολουθήσεις μια στρατηγική. Δεν γίνεται να τα κάνεις όλα. Δεν συμφέρει…

Ας υποθέσουμε ότι ετοιμάζεσαι να «χτυπήσεις» στο τιέρ. Έχει πολλή ώρα να κάτσει προς τα κει η μπίλια και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα. Χρειάζεσαι έξι μάρκες για ένα απλό ποντάρισμα και άλλες πέντε για κάνα… 8 και γειτονικά, φτάσαμε ήδη στις 11. Άντε να καλύψεις και τα δοκάρια, πήγαμε στις 13, άντε να παίξεις και το 4 γιατί έχεις κόλλημα, άντε να βάλεις και μία στο 0 γιατί όποτε το κυνηγάς δεν έρχεται, άντε κι άλλη μία στο 7 γιατί είσαι… Ολυμπιακός και πάει λέγοντας.

Θυμάσαι γιορτές, γενέθλια και τελικά χάνεις την μπάλα. Φτάνεις στις 20 μάρκες με τις εμμονές σου. Αν σου κάτσει το απλό τιέρ στο σεβάλ, που ήταν και η αρχική σου έμπνευση παίρνεις πίσω 17… Μπράβο, έχασες!!!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags