Facebook Pixel Ο Αντόνιο, ο ΠΑΟΚ και η οψιόν που μπερδεύει
| 2012-06-14 10:42:00

Ο Αντόνιο, ο ΠΑΟΚ και η οψιόν που μπερδεύει

Ο Αντόνιο, ο ΠΑΟΚ και η οψιόν που μπερδεύει

Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης του Βραζιλιάνου αμυντικού που δημιουργούν εμπόδια στην προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να φέρουν πίσω στην Τούμπα.

Στην ΠΑΕ δεν έκρυψαν από την πρώτη στιγμή που άρχισαν τις μεταγραφικές αναζητήσεις τους για το νέο ΠΑΟΚ ότι ο Μάρκος Αντόνιο αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του στόπερ.

Η ούτως ή άλλως δύσκολη προσπάθεια να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα" λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεών του (ο 29χρονος στόπερ ζητά 350.000 ευρώ ετησίως και πριμ υπογραφής, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει φθάσει μέχρι τις 270.000), δυσκολεύει ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τη Ραπίντ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την πιο πρόσφατη πληροφόρηση από τη Ρουμανία, η ομάδα του Βουκουρεστίου έκανε χρήση της οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο που υπάρχει στη συμφωνία της με τον Αντόνιο, κάτι που αποδέχεται η Λιγκα, αλλά και η ρουμανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πώς αν ο Βραζιλιάνος θελήσει να μείνει ελεύθερος θα πρέπει να προσφύγει στην FIFA που δεν δέχεται την οψιόν στα συμβόλαια, ωστόσο, σ' αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί χρόνο και το ζητούμενο είναι αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να τον περιμένει.

Αξίζει να σημειωθεί πώς τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο Μάρκος Αντόνιο έχει "παγώσει" τις επαφές του και με την Κούμπαν Κρασνονταρ όπως μας εξήγησε στο  ο ατζέντης που χειριζόταν την υπόθεση, Κρονέλ Τεοντορέσκου. "Δεν έχω καμία επαφή με τον Μάρκος Αντόνιο σ' αυτό το διάστημα και δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του".

Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο, ο Μάρκος Αντόνιο αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη βίζα του στη Ρουμανία, καθώς είχε τουριστική βίζα που έληξε στα τέλη του Μάρτη και επί δύο μήνες έμενε παράνομα στη Ρουμανία. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα βρίσκεται αύριο στη γειτονική χώρα, κατά την πρώτη της ομάδας της Ραπίντ.

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags