Facebook Pixel Δεν φτάνει μόνο να το πιστέψουμε
| 2012-06-15 13:18:00

Δεν φτάνει μόνο να το πιστέψουμε

Δεν φτάνει μόνο να το πιστέψουμε

Εχοντας την ευκαιρία να μιλήσουμε με τέσσερις παίκτες της Εθνικής στη συνέντευξη Τύπου, όπως ήταν φυσικό το πρώτο πράγμα που προσπαθήσαμε να ανιχνεύσουμε ήταν σε τι κατάσταση βρίσκονται όχι σωματικά, αλλά ψυχολογικά. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.

Αν δηλαδή πιστεύουν ότι μπορούν να νικήσουν τη Ρωσία και να περάσουν στους οκτώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Βέβαια δεν περιμέναμε να μας πουν ότι θεωρούν ακατόρθωτο να πάρουν τη νίκη, αλλά από τη συζήτηση προέκυψε ότι όλοι τους πιστεύουν ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα απ' ό,τι στα δύο πρώτα παιχνίδια με την Πολωνία και την Τσεχία.

Τώρα, το κατά πόσο αυτό θα είναι αρκετό για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν τη Ρωσία, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Βλέπετε, και οι Ρώσοι έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο στα δύο παιχνίδια τους με την Τσεχία και την Πολωνία και παράλληλα αύριο χρειάζονται μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Οι Πολωνοί κατάφεραν να τους μπλοκάρουν πιέζοντάς τους ασφυκτικά σε όλους τους χώρους και έχοντας 50.000 οπαδούς τους στις εξέδρες να τους σπρώχνουν διαρκώς. Με βάση τη λογική, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε χαμένοι από χέρι.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags