25/12/10 - 13:26

Ρουλέτα Νο2: Τα λούκια που αξίζουν την προσοχή μας

Μέρες που είναι, ο sportdog δίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Ρουλέτα Νο2: Τα λούκια που αξίζουν την προσοχή μας
38.613views 0shares

Η μπίλια γυρίζει… Κάνει τις βόλτες της, τα κόλπα της και τελικά κάθεται στο 27. Τυχαίο το νούμερο. Το 27 κόκκινο, λοιπόν, που ανήκει στην κατηγορία του τιέρ ανάβει στον πίνακα, πληρώνεσαι ή, όχι και το παιχνίδι συνεχίζεται με το «ποντάρεται παρακαλώ». Οι
περισσότεροι παίκτες ψάχνουν να βρουν ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της μπίλιας και τοποθετούν τις μάρκες τους σε διάφορα σημεία τις ρουλέτας, ανάλογα με τα κολλήματα ή, την τακτική τους.

Άλλος παίζει τα δικά του, αδιαφορώντας για το τι έχει έρθει, άλλος προσπαθεί να αφουγκραστεί του χέρι του γκρουπέρη (ζωντανού ή, …ηλεκτρονικού). Για κάποιους τα πράγμα είναι πολύ πιο απλό σχετικά με το ποντάρισμά τους. Το 27 θα παίξουν πάλι. Το ρεπετισιόν θα κυνηγήσουν.

Από τη στιγμή που ήρθε είναι πολύ πιθανό να ξαναέρθει, σου λένε. Κι όχι μόνο θα ποντάρουν στο 27 (έστω με τα διπλανά του), αλλά θα επιμείνουν τόσο στο τιέρ, όσο και στο κόκκινο. Ακόμα και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Γενικά η θεωρία αυτή εξηγεί ότι η ρουλέτα «κολλάει» συχνά πυκνά σε συγκεκριμένα πράγματα. Είτε φέρνει πολλά κόκκινα σερί, είτε ίδιες δωδεκάδες, είτε μονά, είτε αριθμούς από την ίδια κολώνα ή, το ίδιο τόξο.

Αυτά είναι τα λεγόμενα λούκια της ρουλέτας. Τα οποία βάσει μιας λογικής οφείλεις ενίοτε να ακολουθείς μέχρι να σπάσουν. Αν λοιπόν ψάξει κάνεις τις τελευταίες μπιλιές και τις συγκρίνει μεταξύ τους, είναι πολύ πιθανό να βρει ότι σε κάποια κατηγορία μοιάζουν. Ότι έχει κολλήσει η… βελόνα, που λέμε. Και ίσως παραμείνει κολλημένη για λίγο ακόμη…