Facebook Pixel Το παπούτσι δεν σε πάει, άλλαξέ το!
| 2011-02-19 10:00:00

Το παπούτσι δεν σε πάει, άλλαξέ το!

Το παπούτσι δεν σε πάει, άλλαξέ το!

Ο Μιραλάς (όπως και ο Σισέ) έχει τρέλα με τα παπούτσια, θέλει να επιστρέψει στα γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό τ’ αλλάζει! Πέταξε τα μωβ και τα ροζ...

Ο Βέλγος επιθετικός ξεκίνησε τη χρονιά με τα ροζ παπούτσια της Nike που είχαν και λίγο ασημί. Με αυτά έκανε …παπάδες πετυχαίνοντας το ένα γκολ πίσω απ’ το άλλο. Στη συνέχεια, όταν είδε ότι δεν τον πάει το γούρι, έβαλε τα μωβ και μερικές φορές κάποια άλλα που ήταν σχεδόν ολόκληρα ροζ. Πάλι, όμως, δεν έβλεπε διαφορά...

Τελικά, αποφάσισε πριν λίγες μέρες να κάνει νέα παραγγελία στη Nike, με την οποία έχει συμβόλαιο από τα 17 του χρόνια, και να πάρει τα μαύρα που έχουν κίτρινο το σήμα της εταιρείας. Τα έβαλε για πρώτη φορά στον Βόλο και έπειτα στον Άρη, που όσο έπαιξε ήταν καλός. Αυτά, τα καινούργια, θα βάλει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό γιατί θεωρεί ότι του έχουν αλλάξει το γούρι.

Ο Μιραλάς, όπως και ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό που αλλάζει παπούτσια ακόμα και στο ημίχρονο (!), έχει τρέλα με τα παπούτσια. Και γι’ αυτό αλλάζει συχνά όταν βλέπει ότι δεν τον πάνε και μένει μακριά από τις καλές εμφανίσεις και το γκολ. Σήμερα στο Φάληρο θα βάλει τα μαύρα με την ελπίδα να του φέρουν τύχη και να επιστρέψει στα γκολ που τόσο πολύ επιθυμεί.

Τα παπούτσια που αναμένεται να βάλει σήμερα ο Μιραλάς τα φορούν πολλοί μεγάλοι αστέρες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, ενώ πρόσφατα τα είδαμε να τα φορά Ρομπίνιο στο «Σαν Σίρο» στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Τότεναμ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags