Facebook Pixel Τρεις ξένοι κι ο Αραούχο
| 2011-02-19 10:50:00

Τρεις ξένοι κι ο Αραούχο

Τρεις ξένοι κι ο Αραούχο

Τρεις είναι οι ξένοι παίκτες που "τσινάνε" να βάλουν την υπογραφή τους έτσι ώστε η ΑΕΚ να πάρει την άδεια από την UEFA. Μεγάλος «μπελάς», όμως, είναι ο Αραούχο!

Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι θα μαζέψουν τις υπογραφές που απαιτούνται για να πάρουν την άδεια από την UEFA και μέχρι στιγμής απομένουν 3+1 υπογραφές.

Πρόκειται για τρεις ξένους που μέχρι στιγμής δεν έχουν πεισθεί ότι θα εξοφληθούν από ην ομάδα και παρά τις πιέσεις του Κωνσταντινίδη δεν έχουν βάλει ακόμα την υπογραφή τους.

Από την ΠΑΕ εκφράζουν την πεποίθηση αυτό εύκολα ή δύσκολα αυτό θα γίνει, αλλά το μεγάλο θέμα είναι τι θα κάνει ο Αραούχο!

Ο Αργεντινός είναι στη Λανούς, αλλά δεν μπορεί να παίξει επειδή η ΕΠΟ δικαίωσε την ΑΕΚ στην υπόθεσή τους και δεν στέλνει την μπλε κάρτα.

Έτσι, αναμένεται κι η απόφαση της ΦΙΦΑ, προκειμένου ο Αραούχο να δει αν θα δικαιωθεί για να παίξει στη Λανούς.

Ποιος αποκλείει, λοιπόν, το ενδεχόμενο ο Αργεντινός να μην βάλει την υπογραφή του στα έγγραφα της UEFA για να πιέσει την ΑΕΚ να τον αφήσει να πάει στην ευχή του Θεού; Κανείς. Αυτό, άλλωστε, είναι και το πιο πιθανό σενάριο και μένει να δούμε τι θα κάνει η ΑΕΚ στο ενδεχόμενο αυτό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags