Facebook Pixel Έρχεται τρέχοντας ο Μπελούτσι
| 2012-06-17 10:14:00

Έρχεται τρέχοντας ο Μπελούτσι

Έρχεται τρέχοντας ο Μπελούτσι

Ο Μπελούτσι δήλωσε άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε ότι θα επέστρεφε με ...τα χίλια στην ομάδα του Πειραιά. Τι είπε για τον Ζαρντίμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φερνάντο Μπελούτσι στον "Πρωταθλητή":

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

"Είμαι στα μέρη μου για διακοπές και περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει. Έχω συμβόλαιο με την Πόρτο αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά στο μέλλον μου στην ομάδα. Θα μιλήσει μαζί τους ο μάνατζέρ μου και θα δούμε. Αν ξέρω κάτι για τον Ολυμπιακό; Δεν ξέρω απολύτως τίποτα. Δεν μου έχει πει κανείς κάτι σχετικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού".

Για το αν θα φορέσει ξανά τα "ερυθρόλευκα":

"Αν η Πόρτο δεν με θέλει και με προσεγγίσει ο Ολυμπιακός, σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω. Δεν έχω ξεχάσει τις όμορφες στιγμές που πέρασα σε αυτή την ομάδα. Πάντα ήταν, είναι και θα είναι στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός, είτε ξαναφορέσω τη φανέλα του είτε όχι. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα και να ξαναπαίξω για τον Ολυμπιακό αλλά όπως είπα και πριν είμαι παίκτης της Πόρτο, έχω συμβόλαιο και για να γίνει κάτι θα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Εγώ είμαι πάντα ανοιχτός για τον Ολυμπιακό".

Για την περσινή πορεία των Πειραιωτών:

"Μαθαίνω πάντα τα νέα του Ολυμπιακού. Και από φίλους και από το Ίντερνετ. Ξέρω ότι κατέκτησε φέτος το νταμπλ και στενοχωρήθηκα που έμεινε εκτός συνέχειας του Europa League από την Μέταλιστ δεχόμενος στο τέλος δύο γκολ. Έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στο Champions League και σημείωσε μεγάλε νίκες κόντρα σε πολύ δυνατούς συλλόγους με μεγάλη ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως η Άρσεναλ, η Ντόρτμουντ και η Μαρσέιγ. Έβλεπα τα στιγμιότυπα από τους αγώνες του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά παιχνίδι. Όπως σας είπα και πριν αγαπώ αυτή την ομάδα και πάντα θα θυμάμαι τις όμορφες στιγμές που πέρασα στην Ελλάδα".

Για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ:

"Είναι ένας από τους κορυφαίους στην Πορτογαλία. Η Μπράγκα έκανε σπουδαία σεζόν και έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο. Είναι νεαρός και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Παίζει όπως σχεδόν όλοι οι Πορτογάλοι τεχνικοί, με 4-3-3 το οποίο προσαρμόζει ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα, είτε με ένα αμυντικό χαφ είτε με δύο. Μου άρεσε η Μπράγκα και το ποδόσφαιρό της. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή επιλογή. Όλοι όσοι ασχολούμαστε πάντως με το ποδόσφαιρο, κρινόμαστε στο γήπεδο και εκεί θα κριθεί και ο κύριος Ζαρντίμ. Θεωρώ πάντως ότι έχει τις ικανότητες να αποδειχθεί άξιος διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags