Facebook Pixel Ρουλέτα Νο3: Όπως στο στοίχημα
| 2010-12-25 14:30:00

Ρουλέτα Νο3: Όπως στο στοίχημα

Ρουλέτα Νο3: Όπως στο στοίχημα

Μέρες που είναι, ο sportdog δίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Πόσο πιθανό είναι να παίξεις 3 ευρώ στοίχημα και να κερδίσεις 300; Σχεδόν απίθανο. Δύσκολα θα βρεις άνθρωπο που θα έχει πάει ταμείο με απόδοση 100 πάνω από μία φορά. Οι περισσότεροι dδεν το πετυχαίνουν ποτε. Όπως λοιπόν στο στοίχημα τα κέρδη σου σε συντριπτική πλειοψηφία είναι ανάλογα με το ποντάρισμά σου, έτσι περίπου συμβαίνει με τη ρουλέτα.

Προσοχή δεν μιλάμε για την μία ή, τις δύο φορές που θα τύχει να γεννάνε και τα κοκόρια σου. Τι διαθέσιμο μπάτζετ, λοιπόν, θα σου  …τοποθετήσει τον στόχο τόσο για τα κέρδη σου, όσο και για την ώρα που θα παίξεις. Αν π.χ. είσαι σε ρουλέτα των 5ευρώ και θέλεις να παίξεις 100 ευρώ, παίρνεις στην κατοχή σου 20 μάρκες. Ας υποθέσουμε ότι θέλεις να έχεις διαθεσιμότητα για 5 μπιλιές.

Θα πρέπει να ποντάρεις 4 μάρκες την μπιλιά. Εδώ, λοιπόν, αποφασίζεις αν θα κινηθείς ρεαλιστικά ή, αν θα κυνηγήσεις το  …όνειρο. Μπορείς να καλύψεις 11 νούμερα (ένα πλέι, ένα σεβάλ και δύο καρέ) με τις πιθανότητες νίκης να βρίσκονται στο 30%, αλλά τα κέρδη σου να είναι περιορισμένα (από 25 έως 180 ευρώ) ευρώ ή, να τοποθετήσεις από δύο μάρκες σε δύο νούμερα και με πιθανότητες περίπου 5% να κυνηγήσεις κέρδος 700 ευρώ.

Η λογική, πάντως, λέει πως αν είσαι συχνός παίκτης δεν είναι δυνατόν να κάθεσαι στη ρουλέτα με βλέψεις που ξεπερνούν τον τετραπλασιασμό του μπάτζεντ σου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags