Facebook Pixel Κάποιοι θα παίξουν και για τη μεταγραφή τους!
| 2011-02-19 12:10:00

Κάποιοι θα παίξουν και για τη μεταγραφή τους!

Κάποιοι θα παίξουν και για τη μεταγραφή τους!

Εντάξει, «καυτό» το αποψινό ντέρμπι, όλοι θέλουν να κερδίσουν, αλλά υπάρχει και παραπάνω κίνητρο για ορισμένους ποδοσφαιριστές. Όπως το ενδεχόμενο μιας καλής μεταγραφής!

Και γιατί λέμε αυτό; Διότι το απόγευμα στο «Καραϊσκάκη» θα βρεθούν ένα κάρο σκάουτερ προκειμένου να «τσεκάρουν» παίκτες των δύο «αιωνίων».

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Στο φαληρικό γήπεδο θα είναι εκπρόσωποι πέντε ιταλικών ομάδων! Της Ουντινέζε, της Τζένοα, της Πάρμα, της Σαμπντόρια και της Μπρέσια. Μάλιστα, την τελευταία θα την εκπροσωπήσει ο Τζιανλούκα Νάνι, ο οποίος έπαιξε δυνατά το καλοκαίρι για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Οι ιταλικές ομάδες έχουν στο «στόχαστρο» συγκεκριμένους παίκτες του «τριφυλλιού». Όπως είναι ο Τζόρβας, ο Σπυρόπουλος, ο Νίνης, αλλά και ο Βύντρα, ο οποίος, μάλιστα, έχει ακόμα ένα επιπλέον κίνητρο για να παίξει καλά μετά τις δηλώσεις του Άλμπερτ Ριέρα…

Επίσης, από την Ιταλία θα βρεθεί στο «Καραϊσκάκη» και ο Κοστακούρτα, ο παλαίμαχος της Μίλαν, που έχει βγάλει δίπλωμα προπονητή και το όνομά του ακούστηκε έντονα για τους «πράσινους» μετά την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια.

Παράλληλα, το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» θα παρακολουθήσουν και δύο σκάουτερ αγγλικών ομάδων. Της Γουέστ Μπρόμιτς και της Νιούκαστλ, οι οποίες αναμένεται να έχουν τα μάτια τους «καρφωμένα» στον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ακόμα, δεν μπορούν να λείπουν ομάδες από τη Γερμανία αφού το «παρών» θα δώσει άνθρωπος της Λεβερκούζεν, αλλά και από τη Γαλλία με εκπρόσωπο της Λανς.

Την ίδια ώρα θα υπάρχουν σκάουτερ και άλλων συλλόγων και μάλιστα μεγάλων, χωρίς να έχουν ζητήσει θέση από τον Ολυμπιακό (Μάντσεστερ, Μίλαν, Μπάγερν, Χόφενχαϊμ).

Επίσης, στα επίσημα θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, αλλά και ο προπονητής του Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς για τους Μιραλάς και Πάρντο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags