Facebook Pixel «Σφάζονται» οι δυο εφημερίδες της ΑΕΚ
| 2011-02-19 13:01:00

«Σφάζονται» οι δυο εφημερίδες της ΑΕΚ

«Σφάζονται» οι δυο εφημερίδες της ΑΕΚ

Όλα, λοιπόν, τα είχε η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο, ο εμφύλιος μεταξύ των «κιτρινόμαυρων» εφημερίδων, της έλειπε.

Σήμερα, όπως γράψαμε πριν λίγο, η Ώρα για Σπορ τα χώνει άγρια για το θέμα της αδειοδότησης. Σε ποιόν, όμως, πάνε τα σκάγια; Μα φυσικά στο Score! Το οποίο χθες στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας μίλαγε για «Σοκ» και για «Κίνδυνο να μην παίξει η ΑΕΚ στην Ευρώπη, λόγω της αδειοδότησης».

Το Score, όμως, χθες είχε και κάτι άλλο στο πρωτοσέλιδό του. Όπως βλέπετε κι εσείς υπήρχε μια χοντρή μπηχτή: «Οργή για τα «παραμύθια» από Χιμένεθ, που δεν είπε ποτέ ότι θα είναι μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο».

Και ποιος είπε τα… παραμύθια, σύμφωνα με το Score. Μα φυσικά η Ώρα για Σπορ. Σ’ αυτήν πήγαινε η καρφωτή. Η Ώρα προχθές είχε γράψει πρωτοσέλιδα το εξής: «Την πόρτα της εξόδου άνοιξε ο Χιμένεθ: Μαζί σας θα είμαι μέχρι τον Ιούνιο».

Όλο αυτό το γαϊτανάκι δημοσιευμάτων, λοιπόν, έχει την εξήγησή του, αφού επί καθημερινής βάσης η Ώρα για Σπορ προκαλεί το Score και το Score προκαλεί την Ώρα για Σπορ. Και γι’ αυτό μέσω των πρωτοσέλιδων η μια εφημερίδα απαντάει στην άλλη. Και αυτό συνεχίζεται και θα συνεχίζεται ένας θεός ξέρει μέχρι πότε.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, αγωνιστικά έχει χίλια μύρια προβλήματα, τα οικονομικά της είναι σε δραματική κατάσταση, ο Χιμένεθ είναι απηυδισμένος, οι ενωσίτες οπαδοί έχουν ξενερώσει και, σα να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχει και ο πόλεμος μεταξύ των δυο εφημερίδων. Πώς να ορθοποδήσει η ομάδα όταν έχει πέσει ο ουρανός πάνω από το κεφάλι της σε όλα τα επίπεδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags