Facebook Pixel Ρουλέτα Νο4: Η …οικονομική κρίση ξεπερνιέται με σεβάλ
| 2010-12-25 15:39:00

Ρουλέτα Νο4: Η …οικονομική κρίση ξεπερνιέται με σεβάλ

Ρουλέτα Νο4: Η …οικονομική κρίση ξεπερνιέται με σεβάλ

Μέρες που είναι, ο sportdog δίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Υπάρχουν πολλά είδη πονταρίσματος, όπως και πολλές στρατηγικές, οι οποίες κακά τα ψέματα καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από το πορτοφόλι του κάθε παίκτη. Αν βγάλουμε στην άκρη τους παίκτες που ασχολούνται μόνο με τις κατηγορίες (κολώνες, μικρά - μεγάλα, μονά – ζυγά, κόκκινο – μαύρο), μία είναι η διαχωριστική γραμμή για τους παίκτες σε σχέση με το μπάτζετ τους.

Υπάρχουν οι παίκτες που παίζουν πάντα πλέι τα νούμερά τους και αυτοί που προσπαθούν να κάνουν οικονομία ποντάροντας σε καρέ, σεβάλ, τραβέρσες και λοιπά. Οι παίκτες της δεύτερης κατηγορίας πολύ θα ήθελαν να ανήκουν σε αυτούς της… πρώτης
κατηγορίας, αλλά προφανώς δεν είναι σε θέση να ξοδέψουν μια - δυο στάκες την μπιλιά.

Οπότε προσπαθούν, έστω και περιορίζοντας το κέρδος τους, να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι και αν σταθούν λίγο τυχεροί, να βγάλουν και σημαντικό κέρδος. Μία από τις καλές περιπτώσεις πονταρίσματος είναι το σεβάλ, δηλαδή η τοποθέτηση της μάρκας μας ανάμεσα σε δύο νούμερα. Αφενός γιατί μας πληρώνει καλά (18 μάρκες μαζί με το στοίχημά μας), αφετέρου διότι με το σεβάλ μπορούμε να καλύψουμε ικανοποιητικά τη ρουλέτα. Είτε σε τόξα, είτε περιμετρικά. Χοντρικά να πούμε ότι κάθε νούμερο μπορεί να συνδυαστεί με κάποιο κοντινό του πάνω στη ρουλέτα, αλλά και με κάποιο που βρίσκεται σε… απέναντι πλευρά.

Τα δύο μεγάλα τμήματα της ρουλέτας (βουαζάν και τιέρ) όπως και τα ορφανά αποτελούνται από δυάδες αριθμών που μπορούν να παιχτούν μαζί, ως ζευγάρια. Αν, λοιπόν, θεωρούμε ότι η μπίλια θα πέσει σε ένα τόξο πχ δέκα αριθμών και δεν έχουμε 10 μάρκες διαθέσιμες μπορούμε να παίξουμε τους τέσσερις πλέι και τους έξι σε σεβάλ χρησιμοποιώντας 7 μάρκες. Το να γλιτώνουμε τρεις μάρκες σε κάθε μπιλιά δεν είναι μικρό πράγμα. Να το θέσουμε και διαφορετικά.

Ας πούμε ότι έχουμε δέκα διαθέσιμες μάρκες για κάθε ποντάρισμα. Με τις πέντε παίζουμε πλέι τα νούμερα που πιστεύουμε πιο πολύ και με τις υπόλοιπες πέντε καλύπτουμε άλλους 10 αριθμούς με σεβάλ. Αρα αυξάνουμε κατά 50% τις πιθανότητες να κερδίσουμε, έστω και κατά 66% με το μισό κέρδος. Είπαμε, σήμερα παίζουμε
οικονομικά. Αλλος ένας λόγος που βολεύει το σεβάλ είναι γιατί μας δίνει κάποιες πιθανότητες νίκης σε περίπτωση που η μπίλια δεν μας κάνει το χατίρι και πάει …αλλού γι’ αλλού.

Με 10 μάρκες ας πούμε έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε τέσσερα νούμερα πλέι στο σημείο που θεωρούμε ότι θα σκάσει η μπίλια Με τις υπόλοιπες έξι παίζουμε σεβάλ τα έξι νούμερα που βρίσκονται στο τόξο που έχουμε επιλέξει, μαζί με άλλα έξι που βρίσκονται διάσπαρτα στο υπόλοιπο τμήμα της ρουλέτας. Αν λοιπόν δεν έρθουν τα πράγματα όπως περιμένουμε, μπορεί από …σπόντα να σώσουμε την παρτίδα. Εξι νούμερα «σωτηρίας» δεν είναι και λίγα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να παίξουμε σωστά το σεβάλ είναι να μάθουμε καλά τη ρουλέτα και τη σειρά που είναι τοποθετημένοι πάνω της οι αριθμοί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags