Facebook Pixel Τo Euro μέσα από την bet-at-home.com!
| 2012-06-21 14:54:00

Τo Euro μέσα από την bet-at-home.com!

Τo Euro μέσα από την bet-at-home.com!

Tο όνειρο της Εθνικής μας στο φετινό Euro δεν λέει να σταματήσει, καθώς η "γαλανόλευκη" συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Η bet-at-home.com, βρίσκεται κοντά στους φίλους του ποδοσφαίρου από την αρχή της διοργάνωσης και συνεχίζει να σας προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις, με τις αναμετρήσεις των προημιτελικών να βρίσκονται στο επίκεντρο όλου του φίλαθλου κόσμου!

Μπορεί οι αγώνες της φάσης των «8» να ξεκινούν σήμερα, ωστόσο, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο αυριανό παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στη Γερμανία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα επιχειρήσει την ανατροπή των προγνωστικών για ακόμα μία φορά με το ποντάρισμά σας στην bet-at-home.com, να πολλαπλασιάζεται επί 9,50 σε περίπτωση νίκης της Ελλάδας! Θα μπορέσει η Εθνική να «μπλοκάρει» τα «πάντσερ»;

Η νίκη της Γερμανίας παίζεται στο 1,30, ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 4,80. Με χάντικαπ ένα γκολ υπέρ της Ελλάδας, οι αποδόσεις διαμορφώνονται στο 1,70 για τους Γερμανούς, στο 3,60 για την ισοπαλία και στο 3,25 για το «διπλό» της «γαλανόλευκης». Το under / over (2.5) της αναμέτρησης παίζεται στο 1,85 και 1,75 αντίστοιχα.

Την έναρξη της φάσης των προημιτελικών «κηρύσσει» το δυνατό παιχνίδι της Τσεχίας με την Πορτογαλία. Η πρώτη του ομίλου μας, Τσεχία αποτελεί το outsider της αναμέτρησης και ο «άσσος» της στην bet-at-home.com πολλαπλασιάζει την απόδοσή σας επί 5,00! Αντίθετα, η νίκη της ομάδας του Ρονάλντο βρίσκεται στο 1,70 και το «Χ» στο 3,50. Περισσότερα από 70 ειδικά στοιχήματα σας περιμένουν στο συγκεκριμένο αγώνα.

Συγκλονιστική αναμένεται να είναι και η αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Γαλλία. Ένα από τα φαβορί του φετινού Euro, κοντράρεται στην πολλά υποσχόμενη Γαλλία. Η νίκη των Ισπανών στην bet-at-home.com βρίσκεται στο 1,75, με το «Χ» να παίζεται στο 3,40 και το «διπλό» των «τρικολόρ» στο 4,80. Το under / over (2.5) της αναμέτρησης παίζεται στο 1,55 και 2,20 αντίστοιχα.

Για το τέλος κρατήσαμε το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει πιο πολύ, αυτό ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία, καθώς ο νικητής θα αποτελέσει και τον προσεχή αντίπαλό μας, σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής μας. Μοιρασμένες είναι οι αποδόσεις στην bet-at-home.com για τις δύο ομάδες καθώς τόσο η νίκη των Άγγλων όσο και των Ιταλών σας πολλαπλασιάζουν την απόδοσή σας επί 2,70. Η ισοπαλία παίζεται με απόδοση στο 3,00, ενώ το under / over (2.5) της αναμέτρησης στο 1,45 και 2,50 αντίστοιχα.

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, κερδίζοντας μέχρι 100 ευρώ bonus εγγραφής και διασκεδάστε επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια γκάμα ειδικών στοιχημάτων με κορυφαίες αποδόσεις. Μπείτε στο site της bet-at-home.com: http://www.bet-at-home.com/campaign.aspx?cid=17517&lang=EL

Σχετικά με την bet at home.com:

Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags