Facebook Pixel Εξελίξεις στον… μπαμπαστρούμφ!
| 2011-02-19 20:56:00

Εξελίξεις στον… μπαμπαστρούμφ!

Εξελίξεις στον… μπαμπαστρούμφ!

Μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμα αν θα βγει τον Οκτώβριο ή αργότερα η σουρεαλιστική σειρά ''Είναι μακριά ακόμα μπαμπαστρουμφ;'', η οποία ετοιμάζεται για λογαριασμό του MEGA, ωστόσο η παραγωγή τρέχει και μάλιστα με τα γκάζια πατημένα.
 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του golema.gr, ακόμα δύο γυναικείοι ρόλοι έκλεισαν, για να συμπληρώσουν το βασικό cast της σειράς, το οποίο μέχρι στιγμής αποτελείται από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Γιούλικα Σκαφιδά.

Η Μαρία Κωνσταντάκη και η Κατερίνα Παπαδάκη είναι οι τελευταίες αφίξεις στην αρκετά φιλόδοξη σειρά, της οποίας την παραγωγή έχει αναλάβει και στηρίζει με ιδιαίτερη θέρμη ο Νίνος Ελματζιόγλου. Η πρώτη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τα ''Υπέροχα πλάσματα'' και αργότερα από το ''Μίλα μου βρώμικα'' της Μυρτώς Κοντοβά, ενώ η δεύτερη είναι σύζυγος (στην πραγματική ζωή) του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, κάνοντας λίγες και προσεγμένες δουλειές.

Μάλιστα, από χθες το απόγευμα, στα γραφεία της παραγωγής διεξάγονται οντισιόν, ώστε να βρεθεί και ο τελευταίος πρωταγωνιστικός ρόλος. Το σενάριο υπογράφεται από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο, ενώ στόχος τόσο του σεναριογράφου, όσο και της παραγωγής είναι να περάσουν μεγάλα ονόματα κάνοντας guest.

Πηγή: golema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags