Facebook Pixel Αξίζει μία ευκαιρία ο Βραζιλιάνος
| 2012-06-25 08:30:00

Αξίζει μία ευκαιρία ο Βραζιλιάνος

Αξίζει μία ευκαιρία ο Βραζιλιάνος

Μπορεί και να πέσω έξω, αλλά θεωρώ ότι (τουλάχιστον) ένας από τους παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί κι επιστρέφουν, μπορεί να αποδειχθεί ευχάριστη έκπληξη. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Κι ας πέφτουν τώρα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Εννοώ τον Σουμπίνιο, για τον οποίο εκτιμάω ότι αξίζει να πάρει μία ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Έχει αποκτηθεί εδώ και δύο χρόνια, δόθηκε τη μία σεζόν στον Πανσερραϊκό, δόθηκε τη δεύτερη σεζόν σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό και φέτος αν μη τι άλλο το παιδί έδειξε ωραία πράγματα. Θα ξεκινήσει τρίτη σεζόν και θα πάει τρίτη σεζόν δανεικός;…

Εγώ δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα που μπορεί να κάνουν τη διαφορά όπως ο Σουμπίνιο. Μέχρι ποιο επίπεδο μπορεί να την κάνει τη διαφορά, δεν μπορώ να το ξέρω. Αλλά και δε θα το μάθουμε ποτέ, εάν δεν πάρει την ευκαιρία να παίξει με τα ερυθρόλευκα.

Δε θα ξεχάσω ένα από τα πρώτα παιχνίδια του Σουμπίνιο στο Λεβαδειακό, με τον Άρη, το 1-1 εντός έδρας. Είχε μπει αλλαγή γύρω στο 70 ο Βραζιλιάνος. Έπαιξε δεν έπαιξε ολόκληρο 25λεπτο. Και σε αυτά τα 25 λεπτά, είδαμε τις πέντε καλύτερες ενέργειες που έγιναν από ένα παίκτη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και έφτιαξε γκολ και πήγε να βάλει γκολ και έπαιξε κάθετα και ντρίμπλαρε και πάσαρε ωραία. Τι άλλο να κάνει.

Πιάνει θέση ξένου ο Σουμπίνιο κι αυτό δεν είναι πλεονέκτημα. Αλλά δεν βλέπω από τους υπόλοιπους ξένους που πιάνουν τις θέσεις (Φέισα, Πάντελιτς, Ντιόγο) να είναι κανείς π.χ. σίγουρος ενδεκαδάτος…

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags