Facebook Pixel Ρουλέτα Νο6: Απόλυτη ισορροπία με ακύρωση πονταρίσματος
| 2010-12-25 17:45:00

Ρουλέτα Νο6: Απόλυτη ισορροπία με ακύρωση πονταρίσματος

Ρουλέτα Νο6: Απόλυτη ισορροπία με ακύρωση πονταρίσματος

Μέρες που είναι, ο sportdogδίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Μία ευρέως γνωστή λογική στη ρουλέτα είναι αυτή της ακύρωσης του πονταρίσματος. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι μια τεχνική η οποία εξισορροπεί 10 μάρκες πονταρίσματος. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είσαι εφοδιασμένος με μπλοκάκι και στυλό. Η κατάσταση έχει ως εξής: Σημειώνεις 10 φορές τον αριθμό ένα (1), πάνω σε ένα φύλλο χαρτί. Κάνεις πρόσθεση του πρώτου και του τελευταίου αριθμού και φυσικά βγάζεις σαν αποτέλεσμα τον αριθμό δυο (2). Αυτό σημαίνει ότι θα ποντάρεις δυο μάρκες. Εάν, δηλαδή,  παίζεις με μάρκες των 5 ευρώ, τότε θα τοποθετήσεις 10 ευρώ σε στοίχημα ισάξιων πιθανοτήτων. Κόκκινο – μαύρο, μονά – ζυγά, μικρά – μεγάλα.

Οταν βλέπεις την μπίλια να κάθεται εκεί που θέλεις. τότε διαγράφεις από το χαρτί σου έναν αριθμό από την αρχή και έναν από το τέλος της γραμμής. Στη συνέχεια προσθέτεις τους επόμενους δύο αριθμούς από τα αριστερά και τα δεξιά. Αυτό σημαίνει ότι ποντάρεις δύο μάρκες των 5 ευρώ κάθε φορά. Την πρώτη φορά που θα χάσεις, σημειώσετε τον αριθμό δύο (2) στα δεξιά και ακολούθως να το προσθέσεις στην ήδη υπάρχουσα μονάδα (1) που βρίσκεται στα αριστερά της γραμμής σου. Σύμφωνα με το άθροισμα, θα ποντάρεις τρεις μονάδες στην επόμενη μπιλιά.

Βασικά με αυτό το σύστημα ρουλέτας, κάθε φορά που χάνεις, πρέπει να κάνεις πρόσθεση μιας μονάδας στο στοίχημα σου και κάθε φορά που κερδίζεις, θα πρέπει είτε να κρατήσεις το ποντάρισμα σου στο ίδιο ποσό, είτε να ποντάρεις περισσότερες από δυο μάρκες, αφαιρώντας, όμως, μια μάρκα στον επόμενο γύρο.   

Ετσι, καταφέρνεις να μένεις ζωντανός σε κάθε περίπτωση (θεωρητικά πάντα), να επιστρέφεις δυναμικά ακόμη και μετά από παρατεταμένη γκίνια, και αν είσαι λίγο τυχερός κάνεις μια καλή …μπάζα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags