Facebook Pixel Είναι κοψιά Σαλπιγγίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-06-26 13:00:00

Είναι κοψιά Σαλπιγγίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι κοψιά Σαλπιγγίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο ο Παναθηναϊκός να φέρει πίσω τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά ο νεαρός Κώστας Μπαρμπαρούσης θυμίζει στο στυλ κάτι από "Σάλπι". Προσοχή, όμως...

Δεν λέμε ότι ο 22χρονος ομογενής μεσοεπιθετικός από τη Νέα Ζηλανδία, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια ανάσα από τους πράσινους, έχει τα προσόντα και τις ικανότητες του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, μιλάμε για έναν γρήγορο επιθετικό που μπορεί να παίξει και στα πλάγια, ενώ έχει χαμηλό κέντρου βάρους, όπως και ο Σαλπιγγίδης. Όπως θα δείτε και στα σχετικά βίντεο που συγκέντρωσε ο σκύλος από το διαδίκτυο, ο Μπαρμπαρούσης χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα πόδια. Είναι δεξιοπόδαρος αλλά σκοράρει άνετα και με το αριστερό.

Όσο καλός είναι με τα πόδια, πάντως, τόσο πρόβλημα φαίνεται να έχει με το κεφάλι. Δεν τον βοηθάνε, βλέπετε, τα μόλις 171 εκατοστά που του έχει χαρίσει η φύση.

Ο νεαρός φορ πέρυσι αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας με την ομάδα της Αλάνια και είχε 10 συμμετοχές και 2 γκολ. Μεταγραφή στην Ευρώπη πήρε μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε τη σεζόν 2010-2011 με την Μπρισμπέιν Ρόαρ στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας.

Στην πρώτη του σεζόν πανηγύρισε 12 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 33 παιχνίδια. Ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του και δεύτερος στο πρωτάθλημα κατακτώντας στο τέλος τον τίτλο. Περισσότερα στοιχεία για την καριέρα του μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Απολαύστε τον ομογενή επιθετικό στα παρακάτω βιντεάκια...

 


 



Σκοράρει μετά το 2:40...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags