Facebook Pixel "Τίποτα από Ολυμπιακό"
| 2012-06-27 10:37:00

"Τίποτα από Ολυμπιακό"

"Τίποτα από Ολυμπιακό"

Ο Σερένο διέψευσε με δηλώσεις του ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ είπε ότι δεν ξέρει τον Ζαρντίμ. "Με θέλουν ισπανικές και γερμανικές ομάδες".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ενρίκε Σερένο στη "SportDay":

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του:

"Δεν μου έχει πει κάτι η Πόρτο ή ο μάνατζέρ μου, δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος από τον Ολυμπιακό μαζί μου. Η Πόρτο μού έχει πει να είμαι παρών στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία ξεκινά στις 12 Ιουνίου, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον μου, δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνω. Υπάρχει ενδιαφέρον από ισπανικές και γερμανικές ομάδες".

Για το αν υστερούν οι Πειραιώτες -λόγω της δυναμικής του ελληνικού πρωταθλήματος- σε σχέση με ισπανικές ή γερμανικές ομάδες:

"Οχι, σε καμία περίπτωση. Είναι μία μεγάλη ομάδα, διεκδικεί συνέχεια τίτλους και παίζει στο Champions League. Κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει στο Champions League. Κι εγώ προφανώς θα το ήθελα, θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δεχτεί κάποια κρούση από τον Ολυμπιακό".

Για το αν γνωρίζει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ:

"Δεν τον γνωρίζω. Είναι νέος προπονητής, είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Μπράγκα, είναι ανερχόμενος, νομίζω πως είναι πολύ καλός προπονητής. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν έχουμε μιλήσει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags