Facebook Pixel Ρουλέτα Νο7: Περί συστημάτων και ελεγχόμενου πονταρίσματος
| 2010-12-25 18:58:00

Ρουλέτα Νο7: Περί συστημάτων και ελεγχόμενου πονταρίσματος

Ρουλέτα Νο7: Περί συστημάτων και ελεγχόμενου πονταρίσματος

Μέρες που είναι, ο sportdogδίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Οι απόψεις διίστανται. Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα συστήματα οδηγούν τους παίκτες της ρουλέτας σε κέρδη, άλλοι τα απορρίπτουν. Γενικά οι τακτικές δημιουργήθηκαν με βάση τα μαθηματικά και τις πιθανότητες, όμως όσο μπαίνει στη μέση το απρόβλεπτο, ο παράγοντας τύχη, δεν μπορούμε να μιλάμε για ασφαλείς τρόπους νίκης. Εμείς θα ξεκινήσουμε να παρουσιάζουμε μερικές διάσημες στρατηγικές της ρουλέτας κι εσύ αποφασίζεις αν και ποιες θα εμπιστευτείς. Δικό σου θέμα…
 

Πάμε λοιπόν. Το σύστημα Grid στοχεύει στην σταθερότητα και την απόκτηση μικρών χρηματικών ποσών. Η γενική ιδέα του συστήματος βασίζεται στο περιορισμένο ρίσκο και στην επιτυχημένη απόκτηση μονάδων, μία κάθε φορά αλλά σε συνεχόμενη ακολουθία. Εάν ξεκινήσεις με 5 ευρώ σαν αρχικό ποσό πονταρίσματος, τότε θα πρέπει να το τοποθετήσεις σε στοιχήματα ισορροπημένων -even- πιθανοτήτων όπως δίνει το στοιχήματα στο κόκκινο χρώμα. Το ίδιο ισχύει με τα μικρά-μεγάλα, όπως και με τα μονά ζυγά. Ας μείνουμε όμως στο χρώμα και συγκεκριμένα στο… ερυθρό. Εάν η μπίλια σταματήσει στο κόκκινο, θα έχεις κερδίσει μια μάρκα, οπότε η ακολουθία θα έχει ολοκληρωθεί και συνεχίζεις στοιχηματίζοντας άλλη μια μάρκα.

Αν η μπίλια δεν σου κάνει το χατίρι τα πράγματα αλλάζουν λίγο. Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα ρουλέτας μετά την πρώτη φορά που πάς …κουβά, σημαίνει ότι έχεις απώλεια μιας μάρκας. Οπότε, θα πρέπει να ποντάρεις άλλη μια μάρκα, των 5 ευρώ.

Εάν χάσεις και πάλι,  θα έχεις απώλειες 10 ευρώ. Τώρα πρέπει να ποντάρεις 5 ευρώ ξανά. Ας υποθέσουμε ότι στο τρίτο σου στοίχημα κερδίζεις. Τώρα θα έχεις απώλειες μόνο μιας μάρκας, δηλαδή θα είσαι στα -5 ευρώ. Σύμφωνα με το σύστημα Grind, θα πρέπει να έχετε προβάδισμα τουλάχιστον μιας μάρκας. Αρα μετά από την νίκη σας, θα πρέπει να προσθέσετε στο επόμενο ποντάρισμα σας μια μάρκα των πέντε ευρώ, τοποθετώντας 10 ευρώ, στο κόκκινο. Εάν κερδίσετε τότε θα έχετε προβάδισμα μιας μάρκας. Οταν η ακολουθία του πονταρίσματος αυτού ολοκληρωθεί, το επόμενο σας στοίχημα θα πρέπει να είναι πάλι 5 ευρώ, καθώς ξεκινάτε από την αρχή μια νέα ακολουθία στοιχημάτων, με σκοπό σιγά σιγά να βγει ένα καλό χαρτζιλίκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags