Facebook Pixel «Kάνει πλάκα κάποιος Μαρινάκης»
| 2011-02-20 10:04:00

«Kάνει πλάκα κάποιος Μαρινάκης»

«Kάνει πλάκα κάποιος Μαρινάκης»

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο blog του για τους μετόχους του Παναθηναϊκού και αν κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια με όσα βλέπουν να γίνονται σε βάρος της ομάδας.

Μόλις γύρισα από Παιανία, μίλησα με πολύ κόσμο, είμαι και εγώ στον… κόσμο μου και δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Μια πρώτη εικόνα με το αίμα να βράζει υπάρχει στο blog μου στο gazzetta. Πάμε τώρα και στα πιο φρέσκα. Βλέποντας την ομάδα να ξεβρακώνει σε αγωνιστικό επίπεδο τον Ολυμπιακό, ένα πράγμα μονάχα μου βασανίζει το μυαλό: Όλοι αυτοί οι μέτοχοι που έχουν μαζευτεί στην Πανάθα κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια; Πως ανέχονται δηλαδή… κάποιος Μαρινάκης, που μπροστά τους είναι ένα τίποτα, να τους κάνει τέτοια πλάκα; Ε;

Βρείτε επιτέλους λύση
Ειλικρινά το τελευταίο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να καθίσω να μοιράσω την ευθύνη σε… ποσοστά για τον κάθε μέτοχο. Εγώ μέσα μου ξέρω πολύ καλά ποιος ευθύνεται λιγότερο και ποιος περισσότερο, αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Δεν είναι της παρούσης στην τελική και είναι λάθος να το πάμε εκεί. Το θέμα είναι να βρεθεί επιτέλους μια λύση. Διότι η ήττα του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη δεν ήταν αγωνιστική αλλά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags