Facebook Pixel Ρουλέτα Νο9: Η αιχμή του δόρατος και οι ενισχύσεις
| 2010-12-25 20:52:00

Ρουλέτα Νο9: Η αιχμή του δόρατος και οι ενισχύσεις

Ρουλέτα Νο9: Η αιχμή του δόρατος και οι ενισχύσεις

Μέρες που είναι, ο sportdogδίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Καλά τα συστήματα και οι στρατηγικές για κολώνες, κατηγορίες και κόκκινο μαύρο, αλλά κακά τα ψέματα η πραγματική μάχη γίνεται μέσα στο… γήπεδο. Στα νούμερα. Εκεί η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, εκεί νιώθεις μεγάλος παίκτης. Όχι ότι κατηγορούμε τα εξωτερικά στοιχήματα… Κάθε άλλο. Και ενδιαφέρον έχουν και καλά χρήματα. Εστω και σιγά σιγά.
 

Το σύστημα για τα εσωτερικά πονταρίσματα επικεντρώνεται στην δημιουργία πολλαπλών εσωτερικών στοιχημάτων σε κάθε μπιλιά. Συνήθως τοποθετείται ένα μονό ποντάρισμα και στη συνέχεια ακολουθούν άλλα τέσσερα με πέντε εσωτερικά πονταρίσματα- όπως δύο double street (στοίχημα γραμμής) και ένα γωνιακό ή, πέντε γωνιακά πονταρίσματα.

Ο σκοπός είναι να καλύψετε το διάστημα των αριθμών από 17 έως 21, αυξάνοντας τις πιθανότητες νίκης. Θα έχετε ένα ποντάρισμα με απόδοση 35-1 και στη συνέχεια τέσσερα ή πέντε άλλα με πιθανότητες που κυμαίνονται στο 5-1 ή, 8-1. Αυτό το σύστημα ρουλέτας συνήθως ζητάει από τον παίκτη να ποντάρει σταθερά στα ίδια νούμερα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags