Facebook Pixel Ένα ποτήρι που ξεχειλίζει!
| 2011-02-20 12:00:00

Ένα ποτήρι που ξεχειλίζει!

Ένα ποτήρι που ξεχειλίζει!

Επειδή την χθεσινή βραδιά εδώ στον σκύλο την ζήσαμε έντονα, καταγράφοντας τα γεγονότα δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο, έχουμε την αίσθηση ότι μάλλον απογοητεύει σήμερα ο αθλητικός Τύπος.

Μοιάζει κάπως μπαγιάτικος. Τον διαβάσαμε, τον ξαναδιαβάσαμε, αλλά στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε.

Πιάστηκαν στον ύπνο οι περισσότερες εφημερίδες και δεν πρόλαβαν να διατηρήσουν την ζωντάνια τους ή να βρούνε κάτι πραγματικά πρωτότυπο που να καθρεφτίζει αυτό που συνέβη;

Τι μας λένε σήμερα; Ότι ο Βαλβέρδε μίλησε σωστά; Ότι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε; Ότι έγιναν έκτροπα; Μα αυτα είναι γνωστά από χθες. Κι αυτό που έγινε χθες δεν ήταν σαν τις άλλες φορές. Φυσικά κι έχουν γίνει διαιτητικά όργια στο παρελθόν υπέρ του Ολυμπιακού ή και υπέρ του Παναθηναϊκού, όπως έχουν γίνει κι επεισόδια σε γήπεδα με ντου σε παίκτες. Αυτή τη φορά, όμως, έχουμε την αίσθηση ότι η κατάσταση είναι διαφορετική.

Τα νεύρα του κόσμου είναι σπασμένα απ’ όλα όσα συμβαίνουν γύρω του με την οικονομική κρίση. Και περιμένει να δει λίγη μπαλίτσα να πάρει μια ανάσα. Ένα παιχνίδι δυο μεγάλων ομάδων που στο τέλος αυτοί που κέρδισαν θα πανηγυρίζουν δικαίως κι αυτοί που έχασαν θα νιώθουν ότι ηττήθηκαν αξιοπρεπώς.

Οι συγκυρίες είναι τέτοιες που δεν σηκώνουν κι άλλη μαυρίλα. Αυτά που γίνανε χθες μοιάζουν σαν σταγόνα που ξεχειλίζουν ένα ποτήρι, το οποίο φουσκώνει και φουσκώνει μισό αιώνα. Και που δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με μια και δυο ομάδες, αλλά με όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και την γενική του κατρακύλα.

Γι’ αυτό και λέμε ότι δεν πιάνουν την ουσία όσων γίνανε χθες οι αθλητικές εφημερίδες, έστω οι αντικειμενικές. Κάτι άλλο περιμέναμε, κάτι που να χώνει το μαχαίρι στο κόκαλο, κι όχι αυτά που λέγανε από χθες το βράδυ τα σάιτ ή πιο μετά τα ραδιόφωνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags