20/02/11 - 12:30

Ποιοι παικταράδες θα ξανάρθουν στην Ελλάδα μετά από αυτά;

Αυτό φαίνεται ότι δεν μπορούν να το καταλάβουν πολλοί.

Ποιοι παικταράδες θα ξανάρθουν στην Ελλάδα μετά από αυτά;
34.101views 0shares

Όταν παίκτες πολύ γνωστοί διεθνώς δηλώνουν δημοσίως ή μέσω twitter ότι στην Ελλάδα γίνονται έκτροπα, είναι αηδιασμένοι και θέλουν να φύγουν τρέχοντας, τότε αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο για να έρθουν μεγάλα ονόματα στην χώρα μας στις ομάδες που διαθέτουν λεφτά (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κυρίως).

Θυμόμαστε ότι κι άλλοι ποδοσφαιριστές πασίγνωστοι όπως ο Ριβάλντο κ.α. έχουν σύρει τα εξ’ αμάξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν, λοιπόν, κάποιος μάνατζερ ποδοσφαιριστών διαβάζει τον αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας να λέει αυτές τις κουβέντες, τότε δεν θα προτιμήσει να στείλει σε κάποια άλλη χώρα τους παίκτες του; Λογικό είναι. Κι αν γινόταν μια φορά τέτοια έκτροπα δεν θα έδινε σημασία κανείς.

Εδώ τα μισά, καθ’ υπερβολή, παιχνίδια στην Α’ εθνική γίνονται με άδεια γήπεδα επειδή έχουν προηγηθεί επεισόδια. Δεν είναι μόνο να ικανοποιηθεί οικονομικά κάποιος ποδοσφαιριστής. Παίζει ρόλο κι αν θέλει να έρθει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Μην απορούν οι οπαδοί, λοιπόν, όταν οι ομάδες τους τρώνε πόρτα και μετά μαθαίνουν ότι οι παικταράδες πάνε ακόμα και με λιγότερα λεφτά σε άλλες χώρες.