Facebook Pixel Ρουλέτα Νο10: Τώρα που το έπιασες, βάλτου τα διπλά
| 2010-12-25 21:55:00

Ρουλέτα Νο10: Τώρα που το έπιασες, βάλτου τα διπλά

Ρουλέτα Νο10: Τώρα που το έπιασες, βάλτου τα διπλά

Μέρες που είναι, ο sportdogδίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Οσοι έχετε βρεθεί σε καζίνο θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει το πόσο διαφορετικά παίζει ο κάθε παίκτης ακόμη και ανάλογου τύπου πονταρίσματα. Είπαμε από την πρώτη μέρα. Σίγουρα κλειδιά για τα… χρηματοκιβώτια δεν υπάρχουν. Υπάρχουν, όμως, πολλές τακτικές και ο καθένας ας διαλέξει αυτή που του ταιριάζει. Η, και καμία…

Πολλοί, λοιπόν,  πιστεύουν ότι μια καλή συνταγή επιτυχίας στο παιχνίδι της ρουλέτας είναι η εκμετάλλευση μια καλής μπιλιάς με διπλασιασμό του ποσού στον επόμενο γύρο. Η στρατηγική double up λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και χρησιμοποιείται μόνο σε εξισορροπημένα πονταρίσματα.

Η συγκεκριμένη τεχνική (γνωστή και ως στρατηγική τύπου parlay) απαιτεί από τον παίκτη να κάνει το ίδιο ποντάρισμα ισάξιων πιθανοτήτων κάθε φορά. Οπότε, εάν ξεκινήσεις ποντάροντας στο κόκκινο, τότε θα πρέπει να παραμείνεις σε αυτό. Ποντάρεις το ελάχιστο ποσό που επιτρέπει το τραπέζι και διπλασιάζεις μόνο όταν κερδίζεις. Κάθε φορά που κερδίζεις, διπλασιάζεις το ποντάρισμα σου. Με αυτό το σύστημα ρουλέτας όταν χάνεις, επιστρέφεις πίσω στο αρχικό ποσό πονταρίσματος.   
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags