Facebook Pixel «Παπουτσέλης και Ριζούπολη, 2 σε 1»!
| 2011-02-20 13:36:00

«Παπουτσέλης και Ριζούπολη, 2 σε 1»!

«Παπουτσέλης και Ριζούπολη, 2 σε 1»!

Νέα ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα γεγονότα του "Καραϊσκάκη". Μιλάει για "τραμπουκισμούς Μαρινάκη, οχετό, νοθεία" και ειρωνεύεται: "Να τον χαιρόμαστε"!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επανήλθαν με νέα ανακοίνωση για όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο Φάληρο, χαρακτηρίζοντας μνημείο αλητείας και νοθείας το συγκεκριμένο παιχνίδι!

«Χθες, με τη λήξη του αγώνα, εκδόσαμε ανακοίνωση στην οποία καταγγείλαμε απερίφραστα την ξεδιάντροπη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους της διαιτησίας. Βιαστήκαμε όμως! Οι πραγματικές σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα.

Η ανεπανάληπτη επίθεση και οι χειροδικίες εις βάρος ποδοσφαιριστών της ομάδας μας κατά την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο, μέσα στο γήπεδο και στον προθάλαμο των αποδυτηρίων από πανηγυρίζοντες (!) οπαδούς και ανθρώπους ασφαλείας (!) της γηπεδούχου• ο προπηλακισμός και οι ύβρεις σε διεθνείς Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές από τον πρόεδρο της Super League, κ. Μαρινάκη και οι τραμπουκισμοί από τον ίδιο και τη συνοδεία του μέχρι την αποχώρηση της ομάδας μας από το «Γ. Καραϊσκάκης» συμπληρώνουν ένα σκηνικό οχετού που, σε συνδυασμό με τη διαιτησία που είχε προηγηθεί, καθίσταται μοναδικό και ανεπανάληπτο μνημείο νοθείας και αλητείας στα Ελληνικά ποδοσφαιρικά χρονικά. Ζήσαμε για να δούμε να «παντρεύονται» ο Παπουτσέλης και η «Ριζούπολη» σε συσκευασία του ενός. Συγχαρητήρια!

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος ωστόσο, χαρακτήρισε αυτό το μενού από περιττώματα και έμεσμα που σέρβιρε στη φίλαθλη Ελλάδα, διδασκαλία ήθους! Αυτός είναι λοιπόν ο κώδικας αξιών του ανθρώπου που προΐσταται του συναιτερισμού των ΠΑΕ• να τον χαιρόμαστε.

Βέβαια, πολλά από όσα συνέβησαν χθες θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί, αν η έταιρη θεσμική αρχή του Ελληνικού ποδοσφαίρου είχε λάβει τα μέτρα της έγκαιρα. Αλλά, όταν η ΚΕΔ/ ΕΠΟ επιβάλλει «σιωπηρές» τιμωρίες στους Κουκουλάκηδες και τους Παππάδες ώστε να ξεκουραστούν για λίγο μέχρι να επιστρέψουν για να γράψουν νέες σελίδες δόξας, είναι δεδομένο ότι από τη χαλαρότητα αυτή θα αποθρασυνθούν οι Καλόπουλοι, οι Σαραϊδάρηδες και οι Τρύφωνες. Η συνέπεια της σιωπηρής τιμωρίας είναι η κραυγαλέα σφαγή. Τώρα πια όμως, κύριοι της ΚΕΔ και της ΕΠΟ δεν είναι ώρα για σιωπή, αλλά για ξεκάθαρη θέση και αντίδραση.

Εννοείται πως κατόπιν όλων αυτών η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιφυλάσσεται για τη σχέση της με τους θεσμικούς φορείς και το Πρωτάθλημά τους και θα λάβει σύντομα τις αποφάσεις της μέσω του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που θα συγκληθεί εντός της εβδομάδας», αναφέρουν οι «πράσινοι»!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags