Facebook Pixel «Ευκαιρία συσπείρωσης, κίνδυνος διάλυσης!»
| 2011-02-20 14:53:00

«Ευκαιρία συσπείρωσης, κίνδυνος διάλυσης!»

«Ευκαιρία συσπείρωσης, κίνδυνος διάλυσης!»

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει στο blog του για όσα συνέβησαν χθες στο Φάληρο και τα δεδομένα που υπάρχουν πλέον στον Παναθηναϊκό…

Ο,τι συνέβη στο Φάληρο και στην Παιανία δημιουργούν μια μεγάλη ευκαιρία και ταυτόχρονα έναν μεγάλο κίνδυνο για τον Παναθηναϊκό. Η ευκαιρία είναι της συσπείρωσης. Ο κίνδυνος είναι της διάλυσης. Και όλα θα καθοριστούν από τους μετόχους.

*Αυτούς στους οποίους είναι απολύτως λογικό να πέσει το βάρος την επόμενη ημέρα μετά τον ποδοσφαιρικό βιασμό από τον Καλόπουλο και τους δύο βοηθούς (μικρότερη η ευθύνη του Σαραϊδάρη, δύσκολη η φάση όπου είναι οφσάιντ ο Πάντελιτς), μετά την καφρίλα στο γήπεδο, για την οποία ντρέπονται και οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί, μετά το σόου του Μαρινάκη, ο οποίος είχε το θράσος να πει «σήμερα διδάξαμε ήθος και αρχές».

*Μέσα στα μούτρα τους λοιπόν. «In your face» κύριε Βγενόπουλε, κύριε Πατέρα, κύριε Βαρδινογιάννη. Δεν ξέρω αν παρακολούθησαν το ματς από την τηλεόραση. Μπορεί και να μη το έκαναν, έχουν κι άλλες δουλειές, πολλές και σημαντικές στη ζωή τους.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags