Facebook Pixel "Ok" ο Τόρο με διεθνείς ΠΑΟ
| 2011-02-20 15:24:00

"Ok" ο Τόρο με διεθνείς ΠΑΟ

"Ok" ο Τόρο με διεθνείς ΠΑΟ

Κανένα θέμα δεν υπάρχει στις σχέσεις του Βασίλη Τοροσίδη με τους διεθνείς Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκού, παρά τις χθεσινές... κοκορομαχίες.

Πολλοί πίστεψαν ότι οι κοκορομαχίες μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ντέρμπι θα προκαλούσαν... παράπλευρες απώλειες και δη στην Εθνική ομάδα, ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά, τόσο από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές των «αιώνιων», όσο κι από την ΕΠΟ.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Νίνης, Κατσουράνης, Τζόρβας, κατέβηκαν από το πούλμαν της ομάδας, ενώ είχαν επιβιβαστεί σ’ αυτό για να αποχωρήσει η αποστολή των «πράσινων» από το Καραϊσκάκη για να τραβήξουν τον Λέτο, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση πήγε στα αποδυτήρια κι έψαχνε τον Τοροσίδη με τον οποίο είχε κόντρα από το πρώτο λεπτό του ντέρμπι.

Τόσο η ΕΠΟ, όσο κι ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας επιλήφθηκαν άμεσα του θέματος και το θέμα όχι απλά θεωρείται λήξαν, αλλά όπως τονίζουν οι άνθρωποι της «γαλανόλευκης» δεν υπήρξε καν.

Μάλιστα, υπήρξε σήμερα το πρωί και τηλεφωνική επικοινωνία του Βασίλη Τοροσίδη με τους διεθνείς του Παναθηναϊκού κι όπως όλα δείχνουν η «γαλανόλευκη» συνεχίζει απερίσπαστη τις υποχρεώσεις της.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags