Facebook Pixel «Ήθελαν να πάνε και στο -4!»
| 2011-02-20 15:32:00

«Ήθελαν να πάνε και στο -4!»

«Ήθελαν να πάνε και στο -4!»

Ο Διονύσης Βερβελές σχολιάζει στο blog του το χθεσινό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», αναφερόμενος στην ευκαιρία του Ολυμπιακού νε ξεφτιλίσει τον Παναθηναϊκό με τη νοοτροπία μικρής ομάδας…

Πραγματικά νιώθω πολύ περίεργα μέσα μου… Μάλλον θυμωμένος! Πολύ απλά, γιατί ο Ολυμπιακός έχασε μία μοναδική ευκαιρία. Να ξευτιλίσει τον Παναθηναϊκό που ήρθε στο Καραϊσκάκη με νοοτροπία μικρής ομάδας. Κατά τα άλλα, ήθελε λέει να νικήσει και να μειώσει στο -4.

Έριξε το βάρος στην άμυνα, όμως και άφησε τον Ολυμπιακό να κάνει παιχνίδι. Ο Θρύλος ήταν ο κουμανταδόρος, μέχρι να κάνει αυτό που δεν έπρεπε. Όταν βρίσκεις αυτόν τον Παναθηναϊκό που δεν μπορεί να αλλάξει τρεις πάσες, τον "καθαρίζεις". Δεν τον λυπάσαι. Δεν γυρίζεις πίσω στο 1-0. Του βάζεις και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο, έτσι για να γουστάρουμε.

Η νίκη ήρθε έστω και στο τέλος. Κι επειδή για όσους με γνωρίζουν χρόνια τώρα δεν διστάζω να τοποθετηθώ, θα πάρω θέση για όλα. Για εμένα, οι δύο ομάδες φέτος είναι η ημέρα με τη… νύχτα. Το βλέπουν και οι ίδιοι οι "πράσινοι" αυτό, απλώς τώρα βρήκαν δικαιολογίες, να λένε τα δικά τους. Έτσι τους βολεύει. Αλήθεια, γιατί δεν μας θυμίζουν τι έχει γίνει φέτος με τη διαιτησία; Κάτι πέναλτι σαν του Δαλούκα, αλλά και πολλά άλλα; Ο Καλόπουλος και οι συνεργάτες του, ήταν τραγικοί. Όπως όλη η ελληνική διαιτησία αυτή τη σεζόν. Ο Καλόπουλος για την ιστορία, είναι αυτός που δύο φορές έκανε τους "πράσινους" ευτυχισμένους σε ματς τους με τον Ολυμπιακό. Σωστά;

Φυσικά, με τον Ολυμπιακό, υπάρχουν και οι αντικειμενικοί που τους πιάνουν οι ευαισθησίες. Ξέρουν να τα παρουσιάζουν όπως θέλουν, αλλά δεν πειράζει. Όταν η αποστολή του Ολυμπιακού πέρσι στο ΟΑΚΑ συνάντησε κλίμα τρομοκρατίας, πολλοί σιώπησαν. Ίσως γιατί τους έκανε να… σιωπήσουν ο Ντάρμπισιρ στη συνέχεια.

Πάμε παρακάτω… Φυσικά και δεν είμαι υπέρ αυτών που στο τέλος επιτέθηκαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ενοχλήθηκαν οι "πράσινοι". Σωστά. Αλήθεια, όσο είχαν ενοχληθεί όταν μπήκαν στη Λεωφόρο και άνοιξαν το κεφάλι του Ευθυμιάδη, όπως και όταν τρύπησαν το μάγουλο του τερματοφύλακα Γεωργίου; Όχι, δεν πρέπει να τα βάζουμε στη ζυγαριά. Σαφέστατα και είναι καταδικαστέα όλα αυτά. Ο Ολυμπιακός οφείλει και θα προστατέψει το γήπεδό του. Ενέργειες δέκα ατόμων, δεν εκφράζουν 33.000 οπαδούς!

Μάγκες, ο Ολυμπιακός σήμερα, έκανε… λάθος. Εγώ δεν μπορώ να το συγχωρήσω στο μυαλό μου, πως δεν ξευτίλισε τον Παναθηναϊκό και πως του έδωσε το δικαίωμα να φωνάζει. Γι' αυτό, όταν μπορείς, τον "καθαρίζεις". Αυτό που ζητούσαν δηλαδή οι 33.000 ΓΑΥΡΟΙ που ήταν στις εξέδρες.

Όσον αφορά στο γκολ στο τέλος, όχι, δεν το έβαλε ο Τζιμπούρ! Για εμένα, ο κόσμος το έβαλε. Αυτοί που απαιτούσαν να βγει η ομάδα μπροστά και να διεκδικήσει τη νίκη και όχι να αρκεστεί στο "Χ" που κράταγε την ομάδα στο +7, αλλά με άλλα συναισθήματα…

Για τα στραβά της εμφάνισης με τον Παναθηναϊκό, περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Τώρα, οι πραγματικοί ΓΑΥΡΟΙ γλεντάνε για το 38ο πρωτάθλημα!

Πηγή: gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags