Facebook Pixel «Να χαίρεστε τα ‘σπαθάτα’ σας… »
| 2011-02-20 15:38:00

«Να χαίρεστε τα ‘σπαθάτα’ σας… »

«Να χαίρεστε τα ‘σπαθάτα’ σας… »

Ο Κώστας Μανωλιουδάκης γράφει στο blog του για το ντέρμπι και τα… τανκς που βγήκαν στο Φάληρο για να εμπεδώσουμε ότι βιώνουμε μία δεύτερης γενιάς Χούντα.

Τι να γράψεις δηλαδή για το ντέρμπι; Ότι ήταν πέναλτι μαρς του Τοροσίδη που δεν δόθηκε; Ότι το γκολ του Κατσουράνη θα το μετρούσε πιθανότατα και ο ίδιος ο Μαρινάκης;

Ή μήπως πως το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού ήταν καραμπινάτο οφ σάιντ; Πλάκα κάνουμε; Σε αυτή την π… τη χώρα (συγχωρέστε μου την έκφραση) τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Και όλα θεωρούνται φυσιολογικά!

Επικρατεί ο νόμος του ισχυρού, που κατά τα άλλα ενδιαφέρεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου (του ποιου;) μιας και προσφάτως έκανε αναφορές για εγκλήματα κατά της Ελλάδας (της ποιας;). Σε αυτή τη δύσμοιρη, βάναυσα (και κατ’ εξακολούθηση) κακοποιημένη χώρα, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Διαιτητές-καρμανιόλες ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και διορίζουν αγώνες και πρωταθλήματα, «οπαδοί» μπουκάρουν μέσα στο γήπεδο για να δείξουν τη μαγκιά του όχλου απέναντι σε αθλητές! Αηδία. Εμετός. Σίχαμα. Ντροπή..

Τι να γράψεις δηλαδή για το ντέρμπι; Ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο; Πως έγιναν όργια; Ε, και; Πρώτη φορά είναι ή μήπως θα είναι η τελευταία; Ισως η λύση θα είναι να βρεθεί ένας άνθρωπος της προκοπής στον Παναθηναϊκό να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Διότι το Σάββατο στο Φάληρο, βγήκαν έξω τα τανκς για να εμπεδώσουμε ότι βιώνουμε μία δεύτερης (ή μήπως τρίτης;) γενιάς Χούντα. Να τη χαιρόμαστε αυτή τη χώρα έτσι όπως μας την έχουν καταντήσει, να τις χαίρεστε τις «ζούγκλες» και τα «σπαθάτα» σας πρωταθλήματα. Εύγε…

Πηγή: prasinanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags