Facebook Pixel «Χρυσός» βαθμός για Ηρακλή! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-20 17:54:00

«Χρυσός» βαθμός για Ηρακλή! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χρυσός» βαθμός για Ηρακλή!  (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ηρακλής βελτίωσε την εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Πανθεσσαλικό στάδιο». Ο Βόλος προηγήθηκε με γκολ του Καπετάνου στο 13' και οι «κυανόλευκοι» ισοφάρισαν στο 79' με πέναλτι του Μάρα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και είχε την ευκαιρία να πετύχει παραπάνω από ένα γκολ.

Οι ευκαιρίες των Σανκαρέ (3’) και Μόνχε (8’) πέρασαν ανεκμετάλλευτες, άλλα όχι και αυτή στο 12ο λεπτό. Τότε ο Μπρέσκα «έστρωσε» την μπάλα στον Καπέτανο, ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου, ανοίγοντας το σκορ.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει και ο Γιώργος Παράσχος έριξε στον αγώνα τον Ζοέλ Επαλέ για να τονώσει την επιθετική δραστηριότητα της ομάδας του.  Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν αυτός που πίεζε περισσότερο την αντίπαλη άμυνα. Όλα αυτά έως το 79'.

Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, μετά την ανατροπή του Αραμπατζή από τον Μόνχε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάρα, ο οποίος ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα. Ο διαιτητής Θάνος (Γρεβενών) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μαχόπ, Επαλέ και Ντάνι.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος (74' Ακόστα), Ουμπίντες, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μαρτίν (76' Σολάκης), Ζέλεσι (84' Νέμεθ), Μόνχε, Αλβάρεζ.

Ηρακλής (Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Λίμα, Κατσαμπής, Παπαστεριανός, Ντάνι, Αραμπατζής, Πίτου (69' Μάρα), Ιάκομπ (78' Ζερκά), Σολτάνι, Μαχόπ (46' Επαλέ).

Δείτε το φιλμ του αγώνα και τα γκολ σε βίντεο:

Τέλος αγώνα

79': Γκολ για τον Ηρακλή 1-1! Ο Μάρα ευστόχησε από τα 11 βήματα

78': Πέναλτι υπέρ του Ηρακλή, ο Αραπατζής έπεσε μετά από επαφή με τον Μόνχε

66': Ο Ηρακλής προσπάθησε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου να φέρει στα ίσια το ματς. Αλλά δεν κράτησε για πολύ η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε και πάλι τον έλεγχο της αναμέτρησης

45': Έναρξη δεύτερου μέρους

Λήξη πρώτου ημιχρόνου

12': Καταπληκτικό γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου και 1-0! Όλα ξεκίνησαν από το βολέ του Γιαπούκοβιτς. Η μπάλα έφτασε στον Μπρέσκα και τροφοδότησε τον Καπετάνο, του οποίου το σουτ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και μπήκε μέσα. Όμως, ο διαιτητής δεν το είδε και στη συνέχεια ο Μαρτίν την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά

10': Έχει μπει δυνατά στον αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου και έχει κάνει δύο πολύ σπουδαίες φάσεις για να πετύχει το γκολ. Η κεφαλιά του Σανκαρέ (3'), το φαλτσαριστό σουτ του Μόνχε (8')

1': Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος, Ουμπίντες, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ,Μαρτί, Ζέλεσι, Μόνχε, Αλβάρεζ

Στον πάγκο: Ρόκα, Τομάς, Σολάκης, Μπερτόλντι, Ακόστα, Νέμεθ, Μητρόπουλος

Ηρακλής (Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Λίμα, Κατσαμπής, Παπαστεριανός, Ντάνι, Αραμπατζής, Πίτου, Ιάκομπ, Σολτάνι, Μαχόπ

Στον πάγκο: Μπαντής Κανακούδης, Επαλέ, Μάρα, Καϊτά, Ζερκά, Ρόμπλες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)

ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags