Facebook Pixel Ρουλέτα Νο11: Όσο πιο συχνό τόσο πιο πιθανό
| 2010-12-26 00:00:00

Ρουλέτα Νο11: Όσο πιο συχνό τόσο πιο πιθανό

Ρουλέτα Νο11: Όσο πιο συχνό τόσο πιο πιθανό

Μέρες που είναι, ο sportdogδίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Όπως έχουμε πει, όλα τα συστήματα για τη ρουλέτα ενδέχεται να σας αποφέρουν κάποια κέρδη σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, ωστόσο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα θα λειτουργήσουν πιθανότατα υπέρ του καζίνο. Γι’ αυτό όποια κι αν είναι η τακτική που ακολουθούμε δεν μπορούμε να έχουμε καμία σιγουριά για κέρδος. Ισως, απλά να έχουμε κάποιες πιθανότητες παραπάνω.

Μία ακόμα στρατηγική, λοιπόν, είναι το σύστημα Andrucci, το οποίο είναι ένα πολύ εύκολο τόσο στη σύλληψη, όσο και στην εφαρμογή. Σύμφωνα με το Andrucci, η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε στα στατιστικά της ρουλέτας τους τελευταίους κερδισμένους αριθμούς. Εκεί πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι αριθμοί έχουν βγει αρκετές φορές, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι μπορεί να μην έχουν καν εμφανιστεί ακόμα. Βάσει της κοινής λογικής, οι αριθμοί που δεν έχουν βγει ακόμα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστούν στη συνέχεια, με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να ποντάρουν σε αυτούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Andrucci αυτός είναι ο τρόπος σκέψης δεν είναι ο σωστός, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει ότι σε ένα παιχνίδι ρουλέτας πριν εμφανιστούν όλοι οι αριθμοί, στατιστικά θα υπάρχει ένας αριθμός που θα έχει βγει 8 φορές. Επομένως, βάσει του συστήματος Andrucci πρέπει να ποντάρετε σε εκείνους τους αριθμούς που έχουν ήδη κερδίσει αρκετές φορές.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι το 3 έχει βγει δύο φορές και το 32 έχει βγει έξι φορές. Σύμφωνα με τον Andrucci, το 32 έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει μία ή περισσότερες φορές πριν βγει το 3. Επομένως, σας προτείνει να ποντάρετε στο 32 και όχι στο 3.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται κάπως ανάποδο, αλλά σίγουρα έχει βάση. Στην τελική, κανείς δεν μίλησε ποτέ με την μπίλια…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags