Facebook Pixel Ποιoς θα λάμψει στο Silverstone;
| 2012-07-05 16:28:00

Ποιoς θα λάμψει στο Silverstone;

Ποιoς θα λάμψει στο Silverstone;

Σειρά για το ένατο Grand Prix της Formula 1, με τους οδηγούς να δοκιμάζονται στις γρήγορες στροφές της πίστας του Silverstone.

Η bet-at-home.com φιλοξενεί όλες τις δυνατές αποδόσεις των ομάδων και οδηγών της αρεσκείας σας, περιμένοντας τα δικά σας «γκάζια»!

Ποιός θα καταφέρει να κερδίσει στα προκριματικά; Vettel, Hamilton ή Alonso; Η bet-at-home.com ανεβάζει... ταχύτητα και πολλαπλασιάζει τις αποδόσεις σας επί 2,30, 4,00 και 9,00 για κάθε αντίστοιχη επιλογή.

Γνωρίζετε ποιός θα κατακτήσει την καρό σημαία σε αυτόν τον αγώνα. Η νίκη στο Silverstone για τον Vettel, σας δίνει απόδοση στο 3,30, με την απόδοση του Hamilton να βρίσκεται στο 4,30 και του Alonso στο 5,00!

Η bet-at-home.com σας προσκαλεί να προβλέψετε τον φετινό πρωταθλητή της Formula 1 και την κατασκευάστρια ομάδα που θα ξεχωρίσει, καθώς η επιλογή σας μετράει και με το παραπάνω, αρκεί να ποντάρετε σωστά.

Ο Ισπανός, Alonso αποτελεί το φαβορί, με απόδοση στο 2,50, με τον Γερμανό, Vettel να ακολουθεί στο 3,00 και το Βρετανό Hamilton να κλείνει την πρώτη τριάδα με απόδοση στο 3,50. Στους κατασκευαστές, Red Bull και McLaren θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους, με την bet-at-home.com να πολλαπλασιάζει το ποντάρισμά σας επί 1,60 για τους Αυστριακούς και 2,20 για τους Βρετανούς.

Και εκεί που όλοι πιστεύουν ότι όλα γυρίζουν γύρω από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, έρχεται η bet-at-home.com για να σας προτείνει σημαντικούς αγώνες τόσο από το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, όσο και από το τουρνουά τένις του Wimbledon.

Η Ελλάδα δίνει τη δική της, ξεχωριστή, μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με την bet-at-home.com να σας προσφέρει υψηλές αποδόσεις στη φάση των προημιτελικών με αντίπαλο τη Νιγηρία. Αντίστοιχα, η αγωνία κορυφώνεται για τα ημιτελικά του μεγάλου αυτού τουρνουά τένις, με τους Djokovic και Federer να διεκδικούν μία θέση στον τελικό. Ποιός όμως θα προσθέσει τον επόμενο τίτλο στη συλλογή του;

Αναζητήστε τις τρέχουσες αποδόσεις των αγώνων μέσα από το επίσημο site της bet-at-home.com φτάνοντας μέχρι τον τελικό της Κυριακής και αναζητώντας τις καλύτερες στοιχηματικές αποδόσεις που σας προσφέρονται: http://www.bet-at-home.com/campaign.aspx?cid=17517&lang=EL

Σχετικά με την bet at home.com:

Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags