Facebook Pixel Ο ...σωστός Βελάσκες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-07-06 15:20:00

Ο ...σωστός Βελάσκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ...σωστός Βελάσκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτόν τον Βελάσκες θέλει ο Παναθηναϊκός! Είναι 22χρονος αμυντικός από τη Βενεζουέλα και ανήκει στη Βιγιαρεάλ. Πληροφορίες ότι έρχεται δανεικός στους πράσινους. Δείτε τον σε βίντεο.

Δεν θα σταματήσει στην απόκτηση του Πίντο η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού στην άμυνα. Οι πράσινοι φέρνουν στην Ελλάδα ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό για να καλυφθεί το κενό που αφήνουν ο Καντέ και, όπως όλα δείχνουν, ο Σαριέγκι.

Πρόκειται για τον Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες Ροντρίγκες, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο Βελάσκες είναι πιτσιρικάς (22 ετών) από τη Βενεζουέλα, ψηλός (1,84 μ.) και αρκετά δυνατός. Το παρατσούκλι του είναι "Σέμα" και ανήκει στη Βιγιαρεάλ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του παίκτη, ο οποίος είναι διεθνής με την Ελπίδων της Βενεζουέλας και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Μινέρος ντε Κουαγιάνα της πατρίδος του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα διέρρευσε πως επρόκειτο για κεντρικό αμυντικό της Ιντεπεντιέντε (επίσης με το όνομα Βελάσκες), ωστόσο υπήρξε παρανόηση και ο ...σωστός Βελάσκες που θέλει ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που σας παρουσιάζουμε σε αυτό το θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags