Facebook Pixel "Εγιναν πολλά, αλλά δεν σας τα λέω"
| 2012-07-07 09:28:00

"Εγιναν πολλά, αλλά δεν σας τα λέω"

"Εγιναν πολλά, αλλά δεν σας τα λέω"

Ο Ντάριο Κρέσιτς λέει ότι πέρυσι "έγιναν πολλά πράγματα" στον ΠΑΟΚ αλλά δεν αποκαλύπτει περισσότερα. Aποκάλυψε, πάντως, γιατί έμεινε στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάριο Κρέσιτς στη "SportDay":

Ντάριο, τι χρονιά ξεκινάει για τον ΠΑΟΚ;

"Σίγουρα η κατάσταση είναι διαφορετική. Πρώτα απ' όλα θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ύστερα θεωρώ ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνα τους. Προς το παρόν βλέπω ότι προσπαθούμε να βρούμε τον πιο καλό τρόπο να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είναι αρχή όμως ακόμη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα".

Για σένα είναι η πιο σημαντική σεζόν;

"Για μένα κάθε χρόνια είναι διαφορετική. Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου, αλλά αυτό μάλλον δεν θα κάνει τη μεγάλη διαφορά. Εχω το μυαλό μου στην προπόνηση και θα δούμε".

Τι γεύση σου άφησε η χρονιά που τελείωσε;

"Δεν ήταν όπως τα περιμέναμε. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας κι ελπίζω φέτος να κάνουμε βήματα προόδου".

Πώς περιμένεις την παρουσία σου στην ενδεκάδα αυτή τη χρονιά;

"Από την ημέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ δεν ήμουν ο νούμερο ένα. Ξέρετε τι σημαίνει για έναν γκολκίπερ να παίζει συνέχεια. Οσον αφορά την περσινή χρονιά έγιναν πολλά πράγματα που δεν θέλω να αναφέρω και να αναλύσω. Οσο και να επιμείνετε, θέλω να βλέπω μπροστά και δεν θα απαντήσω για τα περσινά. Το σημαντικό είναι να δούμε τη φετινή σεζόν και πώς θα δουλέψει χωρίς προβλήματα η ομάδα".

Για το μέλλον σου κάνεις σκέψεις;

"Δεν ξέρω τι θέλει η ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε ένα χρόνο από τώρα. Το μόνο που έχω στα πλάνα μου τώρα, είναι η Εθνική ομάδα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω για ποια ομάδα θα αγωνίζομαι μετά από ένα χρόνο".

Υπήρχαν φήμες γι’ άλλες ομάδες, όμως...

"Ναι. Δεν ήθελα να φύγω όμως έτσι, με την εικόνα της περσινής χρονιάς. Οταν φύγω θα το κάνω με τον καλό τρόπο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags