Facebook Pixel Μεταγραφή ...αεροδρομίου;
| 2012-07-08 13:00:00

Μεταγραφή ...αεροδρομίου;

Μεταγραφή ...αεροδρομίου;

Ο τίτλος μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από το γεγονός ότι ο Νίκολα Γκουλάν έγινε γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό όταν βρέθηκε στο "Ελ Βενιζέλος" για να ταξιδέψει με τον Ολυμπιακό στην Αυστρία.

Γιατί το παλικάρι μόνο "μεταγραφή αεροδρομίου" δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεν πέταξαν και τη σκούφια τους από χαρά οι Ολυμπιακοί μαθαίνοντας το όνομά του, ούτε φυσικά όταν άρχισαν να έρχονται και τα υπόλοιπα μαντάτα.

Για παράδειγμα, ο 23χρονος Σέρβος αριστερός μπακ έμεινε πέρυσι έξω σχεδόν ολόκληρη τη χρονιά στην οποία ...τα έπαθε όλα. Ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς και διαφορετικούς τραυματισμούς, αφού και οι κοιλιακοί του τον πρόδωσαν και οι προσαγωγοί του, αλλά και οι τετρακέφαλοί του. Ένα ματσάκι έπαιξε όλο κι όλο με την Κιέβο, στην οποία είχε δοθεί δανεικός από τη Φιορεντίνα τον περασμένο Γενάρη.

Γενικά, στη Βιόλα ανήκει από το 2007, όταν και μετανάστευσε στην Ιταλία από την Παρτιζάν Βελιγραδίου, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Σε 5 χρόνια, όμως, τη φανέλα της τη φόρεσε μόνο 12 φορές, καθώς η Φιορεντίνα πρόλαβε να τον παραχωρήσει δανεικό σε τέσσερις(:) ομάδες αυτή την πενταετία: Σαμπντόρια (δεν αγωνίστηκε), Μόναχο 1860 (πέρασε και δεν ακούμπησε με 3 συμμετοχές), Έμπολι (έπαιξε 25 ματς τη σεζόν 2009-10) και Κιέβο.

Συνολικά, δηλαδή, μιλάμε για έναν παίκτη που έχει ιδρώσει φανέλα περίπου 40 φορές σε πέντε χρόνια. Οκτώ ματς το χρόνο ο μέσος όρος. Δεν τον λες και μεταγραφή αεροδρομίου, έτσι; Και, φυσικά, δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να πληρώνει διαρκώς διάφορες "μανατζεροδουλειές" και να φορτώνεται παίκτες που δεν ταιριάζουν στη δυναμική του.

Εκτός κι αν ο Γκουλάν περίμενε να βρει στην Ελλάδα το λιμάνι του, για να αρχίσει να βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Οπότε, πάμε πάσο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags