Facebook Pixel "Toν τρώμε τον ΠΑΟΚ στα διαρκείας"
| 2012-07-09 15:52:00

"Toν τρώμε τον ΠΑΟΚ στα διαρκείας"

"Toν τρώμε τον ΠΑΟΚ στα διαρκείας"

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για τη βοήθεια που πρέπει να δώσει ο κόσμος του Άρη. "Ακούω ότι στα διαρκείας είμαστε πρώτοι στην πόλη", είπε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κατσαβάκης στο "Metropolis":

Για την επόμενη μέρα του Αρη και για τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο: "Η ομάδα βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη αγωνιστική και οικονομική θέση. Θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Θέλει χρόνο και υπομονή. Ο κόσμος θα βοηθήσει αφού αφουγκράζεται τη θέση μας. Ήδη ακούω ότι στα διαρκείας είμαστε πρώτοι στην πόλη".

Για το που θα επικεντρωθεί στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας: "Ξεκινάω να γνωρίσω τους μικρούς παίκτες για να κάνουμε τα λιγότερα λάθη. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ένα στάδιο γνωριμίας, για να γνωρίσουμε το υλικό και να επανδρώσουμε την πρώτη ομάδα με νέα παιδιά".

Για το πώς θα χειριστεί τον περιορισμό των παικτών που μπορεί να αποκτήσει και είναι πάνω από τα 24: "Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί δεν επιτρέπεται κανένα λάθος με αυτό που μας παρέχει ο νόμος. Θέλει τύχη και καθαρό μυαλό. Θα πρέπει αν αφιερώσουμε το μυαλό μας και την ψυχή μας για το καλό του Aρη".

Για τους λόγους για τους οποίους απάντησε καταφατικά στην πρόταση του Αρη: "Οι προσωπικοί στόχοι, ήταν να πάω σε μια μεγάλη ομάδα και αυτό μου το είχε δώσει ο Aρης το 2004. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ, γιατί κανένας προπονητής δεν θα μπορούσε να αρνηθεί σε αυτή την ομάδα. Ο Aρης παραμένει και θα είναι μια μεγάλη ομάδα και όλοι θα πρέπει να συστρατευθούμε σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι αντιλαμβάνονται τι πρέπει να κάνουμε. Θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα και αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε".

Για τον Χαριστέα και για τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί: "Ο Άγγελος (σ.σ. Χαριστέας) είναι παιδί του Αρη, αλλά δεν θέλω να αναφέρω τίποτα τώρα για ονόματα. Θα πρέπει να τα συζητήσω όλα αυτά πρώτα με τους συνεργάτες μου".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags