Facebook Pixel Μπλακ-τζακ: Αν είσαι ...βράχος, ξέρεις!
| 2010-12-26 10:54:00

Μπλακ-τζακ: Αν είσαι ...βράχος, ξέρεις!

Μπλακ-τζακ: Αν είσαι ...βράχος, ξέρεις!

Μέρες που είναι, ο sportdog δίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Όλα τα παιχνίδια του καζίνο παίζουν με την ψυχολογία σου και φυσικά για το καθένα ισχύουν τελείως διαφορετικά πράγματα στον ψυχολογικό τομέα. Το μπλακ τζακ ας πούμε θέλει υπομονή και ατσάλινο χαρακτήρα, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να ξεφύγεις από την τακτική σου. Γιατι; Μα, φυσικά, γιατί σου δίνει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Αυτή η ψευδαίσθηση υπεροχής που προσπαθεί να σου δημιουργήσει το μπλακ τζακ , είναι και ο μεγάλος σου αντίπαλος.

Αν στο πόκερ η συμπεριφορά και το παίξιμό σου πρέπει να είναι ασταθές και απρόβλεπτο, εδώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Οσό ρισκάρεις όταν κερδίζεις, τόσο θα ρισκάρεις και όταν χάνεις. Όπως αντιμετωπίζεις το κάθε φύλλο όταν κερδίζεις, έτσι θα το αντιμετωπίζεις και όταν χάνεις. Όσο φοβάσαι τη μάνα όταν είσαι στα λεφτά σου, ακριβώς το ίδιο θα την φοβάσαι σε κάθε καμπή του παιχνιδιού. Είτε είσαι από πάνω, είτε δεν έχεις σταυρώσει πάσα για πολλή ώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags