Facebook Pixel Ο ΠΑΟ είναι εδώ, ενωμένος δυνατός!
| 2011-02-21 10:50:00

Ο ΠΑΟ είναι εδώ, ενωμένος δυνατός!

Ο ΠΑΟ είναι εδώ, ενωμένος δυνατός!

Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι και η δράση του Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται ότι ξαναζεσταίνουν και ξανασυσπειρώνουν τους μετόχους του Παναθηναϊκού. Το έκτακτο Δ.Σ. και οι πρώτες κινήσεις.

Όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (διαιτησία, «ντου» οπαδών, ενέργειες Μαρινάκη) εξόργισαν τους μετόχους του «τριφυλλιού».

Όλοι οι μέτοχοι, όπως σας γράψαμε και προηγουμένως, επικοινώνησαν με τον Δημήτρη Γόντικα εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τη στιγμή που μπήκε σε αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μάλιστα, συμφώνησαν να ληφθούν δραστικά μέτρα.

Γι’ αυτό αναμένεται να συγκληθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο οποίο αναμένεται να εκπροσωπούνται όλοι οι μέτοχοι για να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τη γραμμή που θα ακολουθήσει ο σύλλογος από εδώ και πέρα.

Όπως όλα δείχνουν τόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όσο κι ο Νικόλας Πάτερας θα δώσουν το «παρών» στο Δ.Σ.. Αυτό δείχνει, άλλωστε, την συσπείρωση που υπάρχει ξανά στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό, φυσικά, «ευθύνεται» ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πριν από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, άλλωστε, έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται οι πρώτες κινήσεις από τους «πράσινους» οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλες ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης κ.ά.) για να «φάνε» τον Μαρινάκη από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

Επιπλέον, στο «τριφύλλι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να στείλουν βίντεο και επιστολές σε OYEΦΑ και FIFA για να ζητήσουν ακύρωση και του αγώνα και του πρωταθλήματος με τη συνδρομή της ΕΠΟ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags